MSC Cruises verlengt seizoen in Arabische Golf tot juni

MSC Cruises verlengt haar huidige seizoen in de Arabische Golf met 12 extra afvaarten. MSC Bellissima neemt er na de beëindiging van haar winter in de Rode Zee vanaf 2 april de taak van de MSC Virtuosa over. Deze extra afvaarten tot en met 25 juni zijn vanaf heden te reserveren.

MSC Bellissima beëindigt op 26 maart haar geplande routes door de Rode Zee vanuit Jeddah in Saoedi-Arabië. Het cruiseschip vaart vervolgens door naar de Arabische Golf waar het vanaf 2 april de cruises van de MSC Virtuosa overneemt. Virtuosa toert sinds november 2021 met succes in deze regio en beëindigt het winterseizoen met een Grand Voyage richting Europa en Southampton, haar thuishaven voor de zomer. MSC Bellissima zal tot 25 juni cruises aanbieden in het Midden-Oosten en richt dan de steven op het Verre Oosten voor vaarschema’s in Japan en China.

Volgens MSC Cruises is de Arabische Golf deze winter bijzonder geliefd, dankzij de aantrekkingskracht van de reisroute met de verlengde verblijven in de havens en twee overnachtingen in Dubai. De doeltreffendheid van de gezondheids- en veiligheidsprotocollen die door het bedrijf zijn opgesteld, zowel aan boord als door de lokale autoriteiten voor binnenkomst en verblijf in de regio, hebben er bovendien voor gezorgd dat gasten zich veilig voelen.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: “We hebben gezien dat de routes in de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar erg populair zijn bij onze gasten en daarom hebben we besloten om onze aanwezigheid in de regio uit te breiden. De beslissing om de MSC Bellissima voor dit verlengde deel van het seizoen in te zetten, is genomen omdat dit een zeer populair en gewaardeerd schip is. Het biedt een breed aanbod aan voorzieningen, entertainment en eetgelegenheden, evenals de MSC Yacht Club. Deze cruises zijn ook zeer toegankelijk voor onze gasten dankzij de vliegverbindingen naar Dubai International Airport. We bieden een uitgebreid Fly&Cruise-programma met Emirates aan, waardoor de hele ervaring voor onze gasten naadloos verloopt van begin tot eind.”

Door het seizoen te verlengen, kunnen MSC-gasten nu ook in het voorjaar genieten van een cruisevakantie die hen de perfecte mix van cultuur en traditie biedt, gecombineerd met de mogelijkheid om enkele van de modernste steden van het Midden-Oosten te ontdekken, samen met gegarandeerde zon en prachtige stranden. De weekcruise omvat stops in Abu Dhabi, Doha (Qatar), Dubai met twee overnachtingen en Sir Bani Yas (VAE). Inschepen kan op woensdag in Abu Dhabi, op donderdag in Doha en op zaterdag in Dubai.

© foto MSC Cruises – DTCM

Klik hier voor meer nieuws