Holland America Line en Seabourn breiden salesteam uit

Het Rotterdams hoofdkwartier van Holland America Line kijkt positief naar de toekomst en breidt zijn salesteam voor België uit. “Het is tijd om een versnelling hoger te schakelen om binnenkort op volle kracht te kunnen varen,” zegt Nico Bleichrodt, Vice President International Sales.

 “In oktober namen we alvast met succes het nieuwe vlaggenschip ‘Rotterdam’ in dienst. Nu breidt ons kantoor in Rotterdam uit. Naast Continentaal Europa wordt mijn team ook verantwoordelijk voor het Midden-Oosten en Afrika, zowel voor premium rederij Holland America Line als voor de luxerederij Seabourn.” Om alles in goede banen te leiden, breidt de rederij haar salesteam uit. Nico Bleichrodt: “Binnen onze organisatie in Rotterdam werd Glenn Verelst zopas gepromoveerd tot Senior Business Development Manager. Naast België en Luxemburg, zal hij nu ook de markten in Frankrijk, Noorwegen, Denemarken, Zweden en Finland overzien voor beide merken.”

In deze nieuwe functie krijgt Glenn de ondersteuning van Marieke Hersbach van Diepen. Marieke was al in het verleden werkzaam bij Holland America Line en Seabourn. Ze was er van 2010 tot 2018 actief als Business Development Representative voor de Nederlandse en Belgische markt. Deze week heeft ze het Rotterdams team opnieuw vervoegd.

Reisprofessionelen kunnen Glenn Verelst bereiken op gverelst@hollandamerica.com en gverelst@seabourn.com en telefonisch op +32 471 40 64 02. Marieke Hersbach van Diepen contacteer je op mhersbachvandiepen@hollandamerica.com en mhersbachvandiepen@seabourn.com, telefoon +31 6 10 297 66 24  en + 31 6 25 10 22 75.

© foto Holland America Line

Klik hier voor meer nieuws