Azamara verhuist naar nieuwe kantoren in Miami

Azamara opent een nieuw hoofdkwartier in Coconut Grove in Miami. Nadat de Royal Caribbean Group in januari 2021 haar boetiekrederij verkocht aan Sycamore Partners, scheiden de wegen nu ook fysiek. Azamara verlaat de kantoren van Royal Caribbean in de haven van Miami en opent als onafhankelijk cruisebedrijf aanstaande maandag haar eigen hoofdzetel.

“Coconut Grove past perfect bij Azamara’s Global Corporate Headquarters, omdat deze unieke gemeenschap hen in staat stelt het creatieve talent aan te trekken waarnaar ze op zoek is om de boetiekervaringen te ontwerpen die ze nastreeft”, zegt Daniella Levine Cava, burgemeester van Miami-Dade County. “Azamara speelt een belangrijke rol bij de terugkeer van Miami’s levendige cruise-industrie, waarbij de haven van Miami de nummer één passagiershaven blijft met ‘s werelds grootste cruise-activiteiten.”

Het Azamara-team wordt op maandag 14 februari 2022 officieel verwelkomd in het nieuwe kantoor, met een hybride werkomgeving die meer flexibiliteit biedt om zowel op kantoor als thuis te werken. Om een ​​levendig personeelsbestand te bevorderen, heeft Azamara ook de vakantietijd verlengd en een flexibel PTO-beleid ingevoerd. Met deze nieuwe flexibele en hybride aanpak wil Azamara werknemers helpen om een ​​gezonde balans tussen werk en privé te behouden, hen aan te moedigen meer persoonlijke tijd te nemen voor rust, ontspanning en andere behoeften, burn-out te voorkomen en met een hernieuwd gevoel aan het werk te gaan.

“Als hecht team hebben we het gemist om samen in dezelfde omgeving te kunnen werken. We hebben nu de kans om een ​​nieuwe ruimte en planning te bouwen die het beste bij ons passen”, zegt Carol Cabezas, President van Azamara. “We zijn verheugd ons toegewijde team te verwelkomen in het onlangs gerenoveerde Coconut Grove ‘CocoWalk’-gebied dat zoveel te bieden heeft, van restaurants, galerijen en boetieks tot weelderige tuinen, bomen en een openluchtomgeving. Onze nieuwe buurt zal de creativiteit inspireren en een nieuw gemeenschapsgevoel bij Azamara helpen bevorderen.”

Voor de inrichting ging Azamara scheep met het Studio 5 Design & Associates-team. Deze ontwerpers stonden eerder al in voor The Den, een centrale levendige lounge op alle schepen van Azamara. De ​​open kantoorindeling moet in combinatie met rustgevende aardetinten aanvoelen als een gastvrij resort en functioneren als een moderne werkplek. In het midden van de open ruimte, en zichtbaar vanaf elk bureau, bevindt zich The Lounge met zitplaatsen in coffeeshopstijl, waardoor het team een ​​comfortabele ruimte heeft om samen te komen.

© rendering Azamara – Studio 5

Lees ook: Celebrity Beyond geslaagd voor vaartesten

Klik hier voor meer nieuws