MSC Magnifica vanaf morgen terug wekelijks in Zeebrugge

Morgen, donderdag, meert MSC Magnifica opnieuw af in Zeebrugge. Gasten kunnen er ook inschepen voor de Northern Pearls-route. MSC Cruises lanceerde afgelopen herfst voor het eerst wintercruises in West-Europa. Door de uitbraak van de Omicron-variant, reisbeperkingen in Groot-Brittannië en uiteenlopende richtlijnen in de betrokken landen rond vaccinaties en boosterprikken, besliste de rederij eind december de afvaarten op te schorten. Intussen lijkt de coronastorm in kracht af te nemen en kon MSC Cruises afgelopen weekend dit vaarschema hervatten.

MSC Magnifica meert nog tot midden april elke donderdag af aan de ABC-cruiseterminal in Zeebrugge. Vanuit ons land vaart het cruiseschip naar IJmuiden (vrijdag), Hamburg (zondag), Southampton (dinsdag) en Le Havre (op woensdag). MSC Cruises verkoopt dit vaarschema als een weekcruise, maar biedt daarnaast de mogelijkheid om in te schepen voor een minicruise van drie nachten vanuit Zeebrugge via IJmuiden (en een zeedag) naar Hamburg. Vanuit IJmuiden wordt daarnaast een driedaagse minitrip aangeboden naar Hamburg. Nog een vierde mogelijkheid is een viernachtencruise waarbij je inscheept op zondag in Hamburg en via Southampton en Le Havre  meevaart tot in Zeebrugge. MSC Magnifica eindigt haar winterseizoen op 17 april in Hamburg.

© foto MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws