Virgin Voyages opent terminal in Miami

Virgin Voyages heeft Terminal V, haar nieuwe thuis in PortMiami officieel geopend. Bij die gelegenheid vertrok Scarlet Lady voor het eerst vanaf de nieuwe thuisbasis van de rederij. Richard Branson, oprichter van de Virgin Group, noemde de inauguratie een belangrijke mijlpaal voor het merk.

Terminal V is een indrukwekkend gebouw met een geometrisch ontwerp en omringd door een palmbos. Het design is geïnspireerd op Miami’s iconische palmbomen en de geschiedenis van een plek waar ooit kokosnoten werden geoogst. Het interieur bevat een knipoog naar het midden van de vorige eeuw. Een buitenterras laat de sailors (zoals Virgin haar gasten noemt) genieten van de zeebries voor ze aan boord gaan. Virgin Voyages wil de gasten behandelen als rock stars. Sailors die een suite-accommodatie hebben geboekt, krijgen bovendien toegang tot de VIP-ingang van Terminal V, versnelde beveiligingscontrole en een exclusieve pre-boarding lounge. De terminal beschikt ook over een speciale lounge voor bemanningsleden waar het team van Virgin Voyages kan ontspannen.

Tom McAlpin, CEO van Virgin Voyages, zei: “We hebben er altijd naar gestreefd om het gewone in het buitengewone te veranderen. Terminal V geeft ons meer mogelijkheden om de sailor-ervaring te verbeteren vanaf het moment dat de gasten het Ahoy-bord zien tot het moment dat ze na de cruise van boord gaan. Scarlet Lady verdient een huis dat net zo mooi is als zij, en we kunnen niet wachten tot onze sailors aan hun reis beginnen in Terminal V.”

Scarlet Lady zal Terminal V het hele jaar door haar thuis noemen. Tijdens het winterseizoen 2022 krijgt ze het gezelschap van haar zusterschip Valiant Lady. Beide schepen varen een mix van meerdaagse routes naar enkele van de meest onweerstaanbare bestemmingen in het Caraïbisch gebied.

© foto Virgin Voyagesµ

 

Lees vandaag ook:

Costa Cruises brengt volledige vloot weer in de vaart.

Hurtigruten bouwt drie schepen om tot groene vaartuigen.

Klik hier voor meer nieuws