Keuze, luxe en ruimte: de grote troeven van Regent Seven Seas

Tijdens een virtuele bijeenkomst heeft Regent Seven Seas Cruises in samenwerking met Cruise Plus een uitgebreide voorstelling gegeven van haar product. Die vond plaats aan boord van de Seven Seas Splendor, haar nieuwste schip voor 732 gasten. Splendor was op 11 september 2021 het eerste schip van de luxerederij dat na een onderbreking van bijna anderhalf jaar opnieuw gasten ontving. “Een bewuste keuze”, zegt Jason Montague, CEO en President van Regent Seven Seas. “Na de lange en moeilijke periode voor ons allemaal, was het fantastisch om terug te zijn. Het lag voor de hand dat Seven Seas Splendor ons eerste schip was dat opnieuw uitvoer. Ze had maar twee afvaarten voltooid toen de coronapandemie haar inaugurele seizoen abrupt afbrak. We hielden er dan ook aan het openingsseizoen in september verder te zetten. De eerste reis was er een vol opwinding en emoties bij zowel de gasten als de bemanningsleden.”

Regent Seven Seas wil haar gasten een ongeëvenaarde luxereis aanbieden met aandacht voor het kleinste detail. De troeven van de maatschappij zijn het overweldigende ruimtegevoel, luxueuze interieurs met kristallen lusters en originele kunstwerken, mooi ingerichte suites met ruime balkons, gastronomie op wereldniveau met de mogelijkheid om zowel binnen, buiten als in de eigen suite te dineren en inspirerende lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Een attentvolle crew en de mogelijkheid om de mooiste en meest verrijkende bestemmingen op de wereld te ontdekken maken het plaatje compleet.

All-in cruisen

Bovendien is alle luxe inbegrepen. De prijs van de cruise omvat de excursies, onbeperkte premiumdranken in de bars en lounges, dineren zonder toeslag in alle specialiteitenrestaurants, transfers tussen de luchthaven en het schip, fooien, wasserij en onbeperkt internet. Wie in een Concierge Suite of hoger verblijft, krijgt daar nog een nacht op hotel voor de start van de cruise bovenop. Een hele reeks afvaarten zijn bovendien inclusief een landprogramma van twee tot vier dagen voor of na de cruise.

Het gevoel van ruimte is volgens event & training manager Kelly-Marie Gregg een belangrijke reden waarom gasten voor Regent Seven Seas kiezen. “Het eerste wat de gasten opvalt als ze aan boord stappen is het overweldigende gevoel van ruimte. Nergens is er een drukte of een wachtrij, geen rompslomp en geen aankondigingen en altijd plaats in het restaurant, het theater of bij het zwembad. Dit is wat veeleisende reizigers verwachten. De gastronomische restaurants, de luxueus ingerichte lounges en weelderig ingerichte suites moeten hen het gevoel geven van een thuis ver van huis.”

Gastronomie

De Regent-reiziger is een levensgenieter die houdt van reizen, gastronomie en lekkere wijnen. De diverse specialiteitenrestaurants stellen meer dan 500 verschillende gerechten voor. Tijdens de Covid-pandemie heeft het culinaire team de keuzes nog uitgebreid en bestaande gerechten in het steakrestaurant Prime 7, het Franse Chartreuse, het Italiaanse Sette Mare en het Aziatische Pacific Rim verder verfijnd. Het hoofdrestaurant Compass Rose biedt zonder twijfel het grootste aanbod in de cruise-industrie. Gasten kunnen er zelf hun gerecht samenstellen op basis van een brede keuze aan vlees, vis of zeevruchten en voegen er vervolgens hun favoriete sauzen, bijgerechten of pasta’s aan toe. Ook vegan en vegetarische gerechten staan op de kaart.

In de Culinary Arts Kitchen bereiden gasten onder leiding van een executive chef gerechten, geïnspireerd op de regio’s die de Regent-schepen bevaren. Daarbij aansluitend organiseert het schip Gourmet Explorer Tours waarbij de deelnemers in kleine groepen onder leiding van een kok de markt, een wijnhandelaar of olijfkweker ontdekken en er producten degusteren. Op sommige afvaarten bezoeken de gasten zelfs een vissersboot. Ze leren er over het leven van de vissers en kopen versgevangen vis die aan boord wordt bereid. Het aanbod omvat intussen al meer dan 60 verschillende tours.

Met de Upgrade Your Horizon-promotie genieten gasten tot eind deze maand bovendien van een upgrade van twee categorieën en worden op die manier extra in de watten gelegd. Meer info bij uw reisagent of cruisespecialist.

© foto’s Regent Seven Seas Cruises

Klik hier voor meer nieuws