Silversea onthult suites op Silver Nova

Silversea Cruises onthult details van haar collectie suites die in de zomer van 2023 op Silver Nova debuteren. Met 364 suites in 13 categorieën zal het eerste schip in de Nova-klasse een totaal nieuwe ontwerpbenadering hebben met een asymmetrische configuratie en horizontale lay-out die een nieuwe generatie suites introduceert. De innovatieve interieurs van Silver Nova zorgen voor een meer intieme gastervaring.

“De Silver Nova suite-ervaring markeert een nieuw tijdperk in de ultraluxe cruisereizen en vertegenwoordigt een evolutie van het toonaangevende aanbod van Silversea”, zegt Barbara Muckermann, Chief Commercial Officer van Silversea Cruises. “Met haar asymmetrische configuratie en horizontale lay-out biedt Silver Nova gasten een nieuwe generatie ruime suites die ongezien zijn in onze vloot. Silver Nova zal niet alleen de verwachtingen van onze gasten op het gebied van comfort overtreffen, maar ze wordt ook een van de meest milieubewuste cruiseschepen ooit gebouwd en zal de weg vrijmaken voor de toekomst van ultraluxe, duurzame cruises.”

Een primeur voor Silversea is de horizontale lay-out van de Silver Nova. Dat betekent dat de suites op vier dekken over de hele lengte van het schip lopen. Om de luxe van keuze te vergroten, introduceert Silver Nova een ongekende collectie suites die tot de meest luxueuze op zee behoren, inclusief zeven nieuwe categorieën. De collectie omvat een grotere variëteit, waaronder gloednieuwe premium achtersuites, een primeur voor Silversea. Nieuw zijn onder meer de Signature Suite en de Otium Suite.

De Signature Suite (65 m² en 16 m² aan balkon) biedt een meeslepende bestemmingservaring met een prachtig uitzicht vanuit alle binnenruimtes. Ze bevat niet alleen een comfortabel en ruim interieur, waaronder een eet-, woon- en slaapgedeelte en een luxebadkamer, maar beschikt ook over een van de grootste balkons aan boord met voldoende ruimte om te ontspannen en tot rust te komen.

Geïnspireerd door Otium, het nieuwe wellnessprogramma van Silversea, biedt de Otium Suite met een totale oppervlakte van 123 m² en 40 m² aan balkon het ruimste interieur aan boord van de Silver Nova. Met kamerhoge ramen in alle woonruimtes genieten gasten in deze hoeksuite van een ongekend uitzicht van 270 graden van binnenuit en het ruimste balkon aan boord met eigen bubbelbad. De Otium Suite en Signature Suite bevatten ook op maat gemaakte luxematrassen, twee grote flatscreen-tv’s, een geluidssysteem met Bluetooth-connectiviteit en een espressomachine.

De suites van Silver Nova variëren in grootte van 33 tot 123 m². Alle 364 suites zorgen voor een gevoel van comfort en persoonlijke ruimte, bereikt door een doordacht herontwerp. De materialen en texturen van de suites zijn zorgvuldig geselecteerd en vertegenwoordigen uitzonderlijke kwaliteit en het beste Italiaanse vakmanschap. Silver Nova introduceert nieuwe, intuïtieve en moderne ontwerpdetails, waaronder elegante, zachte verlichting, hoofdborden met geïntegreerde leeslampjes en een opnieuw ontworpen inloopkastontwerp. Het gelaagde en samengestelde kleurenpalet bevat een mix van zachte en neutrale tinten, met diepere maar subtiele accenten geïnspireerd door de zee en de aarde.

© renderings Silversea Cruises

Klik hier voor meer nieuws