Ontmoet bekende wijnmakers bij Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line organiseert ook dit jaar haar Meet the Winemaker-serie met gerenommeerde wijnhuizen. De reeks is zorgvuldig ontworpen voor wijnliefhebbers en fijnproevers op alle vaardigheidsniveaus. De cruise biedt exclusieve mogelijkheden om in contact te komen met wijnmakers en andere deskundigen door middel van een verscheidenheid aan verrijkende seminars en activiteiten. Op het programma staan intieme wijnproeverijen en diners met bijpassende wijnen, interactieve culinaire demonstraties en meet-and-greets aan boord. Daarnaast kunnen gasten voor de allereerste keer genieten van unieke culinaire ervaringen in samenwerking met het merk Certified Angus Beef.  

Deze culinaire ervaring zal beschikbaar zijn op geselecteerde cruises aan boord van Norwegian Encore, Norwegian Escape, Norwegian Joy en Norwegian Bliss. Voor het eerst vindt de Meet the Winemaker-serie haar weg naar Europa als Norwegian Escape op 17 juli en 12 oktober rond de Griekse eilanden en Italië vaart. De gastheer van het evenement in juli is de wijnmaker Antonio Hidalgo van het wereldwijd erkende en door een familie gerunde Spaanse sherryhuis Bodegas Hidalgo La Gitana. De oktober-editie wordt gehost door Sandro Bottega. Onder zijn zorgvuldige leiding heeft Bottega S.p.A. zich gediversifieerd naar de productie van grappa, prosecco, een breed scala aan mousserende wijnen, de bekende rode wijnen uit Valpolicella en Toscane, evenals limoncino en zoete likeuren op romige basis.

Harry Sommer, President en CEO van NCL: “Onze Guest First-filosofie dwingt ons om gasten centraal te stellen bij elke ontwikkeling en de Meet the Winemaker-serie laat deze toewijding zien om onze passagiers hoogwaardige, once-in-a-lifetime aanbiedingen voor te stellen. Wij hopen dat onze gasten genieten van de nieuwe editie van de populaire serie en dat ze een onvergetelijke ervaring overhouden van deze innovatieve drank- en culinaire leiders.”

De line-up van de 2022 Meet the Winemaker-serie omvat:

  • 2 april 2022 – Norwegian Escape: Château Lafite Rothschild (Lafite) Wine Dinner gehost door Diane Flamand, wijnmaker, Bordeaux Collection Wines, Domaines Barons de Rothschild (Lafite).
  • 2 juli 2022 – Norwegian Bliss: Salvatore Ferragamo is sinds 1993 samen met zijn vader Ferruccio, verantwoordelijk voor het behoud van Het Il Borro-landgoed in Toscane.
  • 17 juli 2022 – Norwegian Escape: Antonio Hidalgo van het wereldwijd erkende en door een familie gerunde Spaans Sherry huis – Bodegas Hidalgo La Gitana.
  • 24 juli 2022 – Norwegian Encore: Opus One Wine Dinner, gehost door Greg Miller, Opus One Sales & Marketing Manager.
  • 13 augustus 2022 – Norwegian Bliss: Michael Mondavi van het Michael Mondavi familielandgoed in Napa Valley.
  • 12 oktober 2022 – Norwegian Escape: Sandro Bottega van Bottega S.p.A.
  • 22 oktober 2022 – Norwegian Joy: Gérard Bertrand, Green Personality of the Year 2020.
  • 11 december 2022 – Norwegian Encore: Randy Ullom voor de Kendall-Jackson familie.
© foto Norwegian Cruise Line

Klik hier voor meer nieuws