Wonder of the Seas verwelkomt eerste gasten

Wonder of the Seas is in het weekend op haar eerste officiële cruise vertrokken vanuit Fort Lauderdale in Florida. Het schip van Royal Caribbean International biedt tot april weekcruises aan naar de Westelijke en Oostelijke Caraïben, inclusief de particuliere bestemming Perfect Day at CocoCay. Wonder of the Seas steekt daarna de Atlantische Oceaan terug over naar de Middellandse Zee. Van mei tot oktober stelt het megaschip cruises van zeven nachten voor vanuit Barcelona (op zondag) en Civitavecchia, de haven van Rome, (op donderdag). De overige aanloophavens zijn Palma de Mallorca, Marseille, La Spezia (Pisa en Firenze) en Napels. Vanaf november 2022 wordt Port Canaveral nabij Orlando de vaste thuishaven van Wonder of the Seas.

De cruisemaatschappij nodigt vakantiegangers van alle leeftijden uit aan boord van ‘s werelds grootste cruiseschip om de ultieme combinatie van nieuwe avonturen en Royal Caribbean-favorieten te ervaren die zijn ontworpen om verwondering en ontzag te wekken. Op het vijfde schip van de Oasis-klasse voegt Royal Caribbean de Suite Neighborhood als achtste buurt toe. Blikvanger is de grootste Ultimate Family Suite voor tien personen aan boord van een Royal-schip.

Wonder of the Seas telt meer dan twintig restaurants met als nieuwigheid The Mason Jar Southern Restaurant & Bar met lekkernijen uit het zuiden van de Verenigde Staten, Amerikaanse whisky’s en live countrymuziek. Nieuw voor kinderen is Wonder Playscape, een onderwaterspeeltuin met glijbanen, klimmuren, interactieve activiteiten die tot leven komen door aanraking, fantasierijke puzzels en lichtshows.

Het Caribbean Pool Deck met haar zwembaden is het middelpunt van de Caraïbische sfeer. De Vue Bar die buiten het schip hangt wordt er een nieuwe hotspot naast de populaire Lime & Coconut-bar, The Perfect Storm met haar drie supersnelle waterglijbanen, het waterpark Splashaway Bay voor kinderen en het solarium voor volwassenen.

Sensatiezoekers kunnen de golven achtervolgen op de FlowRider-surfsimulator, racen van de hoogste droge glijbaan op zee en klimmuren trotseren. Spectaculair entertainment vinden de gasten in het Royal Theater met haar productieshows, Studio B met haar ijsshows en het Aquatheater met hoogduiken en luchtacrobatiek uitgevoerd door de eerste volledig vrouwelijke cast.

© foto’s Royal Caribbean International

Klik hier voor meer nieuws