MSC Cruises vaart vanaf april 2023 het hele jaar vanuit New York

MSC Meraviglia krijgt vanaf april 2023 New York als thuishaven voor een volledig kalenderjaar van cruises naar het Caraïbisch gebied, Bermuda en Canada/New England. Veel van de afvaarten zullen Ocean Cay MSC Marine Reserve in de Bahama’s bezoeken. Met de nieuwe routes vanuit New York versterkt MSC Cruises haar aanwezigheid in Noord-Amerika, waar de rederij al vaart vanuit Port Canaveral en Port Miami waar ze een megaterminal bouwt.

Gianni Onorato, CEO MSC Cruises: “De routes zullen een zeer grote aantrekkingskracht hebben, niet alleen voor onze gasten in de VS, maar ook voor internationale vakantiegangers. Gezien het enorme aanbod aan intercontinentale vluchten van en naar de Big Apple zullen deze afvaarten toegankelijk zijn voor gasten van over de hele wereld.”

MSC Meraviglia opende zopas een breed scala aan routes, variërend van 6 tot 11 nachten. Er zijn opties beschikbaar voor gasten om extra dagen te boeken voor of na hun vakantie op zee om het meeste uit de ‘city that never sleeps’ te halen. Pre- en post-cruiseverblijven in New York zijn beschikbaar met een keuze aan pakketten, waaronder vluchten, viersterrenhotelaccommodaties, excursies, bagageservice en transfers.

Onorato: “We hebben onze mix van routes ontworpen om te profiteren van de geografische flexibiliteit van New York, zodat onze gasten genieten van de zon in het Caraïbisch gebied tijdens de lente- en winterseizoenen, naar Bermuda kunnen in de zomer of naar het noorden reizen om de natuurlijke schoonheid van Canada te ontdekken in de herfst. En natuurlijk, voor die gasten die New York willen ontdekken, is er de mogelijkheid om dit voor of na hun cruise te doen om echt het meeste uit hun vakantie te halen.”

Op het programma staan Caraïbische vaarschema’s van 7 en 8 nachten die Nassau en Ocean Cay omvatten. Op de Bermuda-routes van 6 nachten blijft MSC Meraviglia drie dagen in King’s Wharf in West End. De noordelijke routes van 10 en 11 nachten doen Boston (Massachusetts), Portland (Maine), Charlottetown (Prins Edward Island), Halifax en Sydney (Nova Scotia) en Saint John (New Brunswick) aan. Op het vaarschema van 11 nachten komt daar nog Newport (Rhode Island) bij.

© foto MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws