SeaDream II grondig vernieuwd, SeaDream I volgt binnenkort

SeaDream Yacht Club heeft onlangs de ingrijpende upgrade en renovatie van de SeaDream II voltooid. Op 26 maart gaat SeaDream I voor 54 dagen in het droogdok in Lissabon voor een gelijkaardige vernieuwing. Aan de modernisering van de tweelingjachten hangt een prijskaartje van ruim 10 miljoen euro. Volgens SeaDream hebben de eerste gasten op de SeaDream II de gemoderniseerde en vernieuwde ruimtes en kajuiten zeer positief onthaald. Klik hier voor foto’s van het vernieuwde schip.

De tweelingjachten van SeaDream Yacht Club beschikken over 56 tweepersoonshutten en staan hoog aangeschreven vanwege hun vijfsterrenservice, bekroonde keuken en intieme ambiance aan boord, waarbij alle activiteiten in de open lucht worden aangeboden. Het renovatieproject omvat talrijke touchpoints, waarbij elke upgrade is ontworpen om aan te sluiten bij de wensen van de hedendaagse luxereiziger. Deze zorgvuldig uitgevoerde renovaties, onder de hoede van gerenommeerde Europese architecten en ontwerpers, bieden gasten ultramoderne technologie, functionele en verbeterde hutruimte en luxe loungeruimtes op alle dekken.

De kajuiten werden volledig gestript en kregen een nieuwe inrichting en elektrische voorzieningen waaronder USB/USBC-oplaadpoorten, wifi, sensorverlichting en nieuwe 55-inch led-tv’s met een ruime keuze aan films, tv-zenders en infotainmentsysteem.

Alle buitendekken werden aangekleed met Balinese droombedden, ligstoelen en sterrenkijkers, handgemaakt van eersteklas mahoniehout, compleet met Italiaanse bekleding, kussens en op maat gemaakte handdoeken, designparasols en hangmatten. Voor de elegante finishing touch zorgen details in kristal, zilveren ijsemmers en geborduurde zijden pyjama’s. Verder installeerde de werf op dek 6 twee nieuwe bubbelbaden voor koppels en regendouches.

© foto’s SeaDream Yacht Club

Klik hier voor meer nieuws