Beth Santos doopt Azamara Onward op 2 mei in Monaco

Beth Santos, oprichter en CEO van het wereldwijde gemeenschaps- en lifestylemerk Wanderful, wordt de meter van Azamara Onward. Het vierde schip van Azamara wordt op 2 mei in Monaco gedoopt. “Als leider in de reisindustrie met een toewijding aan inclusie en passie voor het ontdekken van bestemmingen over de hele wereld, is Beth een ideale meter voor ons nieuwste schip”, zegt Azamara-president Carol Cabezas.

Terwijl ze in São Tomé en Principe woonde, begon Beth Santos in 2009 Wanderful als een reisblog, met als doel de diverse en gedeelde ervaringen vast te leggen van vrouwen die de wereld rondreisden. Meer dan een decennium later verbindt Wanderful meer dan 45.000 vrouwelijke reizigers via lokale evenementen in meer dan 50 steden wereldwijd, groepsreizen en haar online sociale netwerk. Het werk van de Portugees-Amerikaanse Beth Santos ligt in lijn met de missie van Azamara om reizigers naar verborgen juweelbestemmingen te brengen en hen uit te nodigen dieper in de bestemming te duiken met landgerichte routes, meeslepende landprogramma’s en overnachtingen.

Azamara-president Carol Cabezas. “Bij het kiezen van een meter voor ons nieuwe schip, wisten we dat we iemand wilden die onze passie deelde voor meeslepende reiservaringen die je naar het kloppende hart van een bestemming brengen. Terwijl we blijven groeien als een onafhankelijk cruisebedrijf, zochten we naar een reiziger met een bijpassende onafhankelijke geest: een onverschrokken, voor altijd vooruitstrevende wereldburger die ons kon helpen bij het schrijven van dit volgende hoofdstuk van ons verhaal. Met dat in gedachten zijn we verheugd om Beth Santos officieel aan te kondigen als de meter van Azamara Onward.”

De oprichter en CEO van Wanderful noemt het alvast een eer om Azamara Onward op 2 mei in Monte Carlo te dopen voordat het schip vertrekt voor haar eerste reis. Op deze 11-nachten cruise langs de Italiaanse kusten kunnen gasten onder meer iconische steden als Firenze, Rome, Amalfi en Venetië bezoeken.”

© foto Azamara

Klik hier voor meer nieuws