CroisiEurope: nieuwe route in Nederland en nieuw seizoen Canarische Eilanden

Europa’s grootste riviercruise-operator, CroisiEurope, lanceert in april een gloednieuwe ‘Best of the Netherlands’-cruise over het Markermeer en de Nederlandse kanalen. Die zesdaagse reis brengt de gasten vanuit Amsterdam naar Edam, Volendam, Gouda, de molens van Kinderdijk en Den Haag.

Hoogtepunten zijn onder meer het varen op het Markermeer en de Nederlandse kanalen, de gezellige dorpjes Edam en Volendam aan de oevers van het IJsselmeer, de stad Gouda die bekend staat om zijn gelijknamige kaas en seizoensgebonden kaasmarkt, de windmolens van Kinderdijk die een iconisch Nederlands tafereel vormen, de stad Haarlem waar Frans Hals woonde, een van de belangrijkste kunstenaars uit de Gouden Eeuw en de indrukwekkende bloemenveiling in Aalsmeer, de grootste bloemenmarkt ter wereld. Onderweg proeven de gasten streekproducten zoals Edam en Gouda, gerookte paling in Volendam, stroopwafels en Hollandse mini-pannenkoeken die bekend staan ​​als poffertjes.

De cruise vindt plaats op de 94 gasten tellende MS Mona Lisa en de 90 gasten tellende MS Victor Hugo met vertrek op 10 april, 21 juni, 28 augustus, 2 en 12 september en 18 oktober. Cruiseprijzen zijn inclusief alle maaltijden en dranken aan boord, excursies, havenbelastingen en repatriëringsverzekering. Meer info op www.croisieurope.travel.

CroisiEurope kondigt daarnaast aan dat de MV Belle des Océans ook volgende winter cruises zal aanbieden in de Canarische Eilanden. Van november 2022 tot april 2023 neemt het schip de gasten mee op een achtdaagse cruise naar tropische valleien en woestijnduinen, van pittoreske dorpjes tot moderne steden en tussen vulkanen en stranden. De cruise begint in Tenerife en doet El Hierro, La Palma, La Gomera en Gran Canaria aan en eindigt op Lanzarote. Bewonder het steeds veranderende landschap aan boord van de MV Belle des Océans, een intiem schip met zeven dekken dat plaats biedt aan slechts 130 passagiers verdeeld over 65 ruime hutten. Bekijk de video op https://youtu.be/F4wSSmhp8fc

© foto CroisiEurope

Klik hier voor meer nieuws