Katy Perry doopt Norwegian Prima in Reykjavik

Popster Katy Perry wordt de meter van Norwegian Prima. De wereldberoemde artiest en American Idol-jurylid doopt het nieuwste schip van Norwegian Cruise Line op 27 augustus in Reykjavik. De godmother treedt ook op tijdens de naamceremonie voordat Norwegian Prima haar inaugurele reis vanuit IJsland aanvat, waarbij het schip onder meer in Amsterdam en Zeebrugge aanmeert.

“We zijn enorm verheugd om Katy Perry, een one-of-a-kind artiest en wereldwijde sensatie, te verwelkomen als godmother van Norwegian Prima”, zegt Harry Sommer, Norwegian Cruise Line President en Chief Executive Officer. “We zijn zo ongelooflijk trots dat ze vanaf nu deel uitmaakt van de NCL-familie en kijken ernaar uit om ons prachtige, innovatieve schip met haar te lanceren in augustus.”

“Mijn favoriete manier van vakantie vieren met mijn gezin is op het water. Iedere ochtend als je wakker wordt, sta je weer versteld van de adembenemende nieuwe uitzichten,” vertelt Katy Perry. “Ik vind het geweldig dat ik het schip mag dopen met mijn positieve energie en ik ben laaiend enthousiast dat dit prachtige, high-end, innovatieve schip de zeeën zal bevaren en once-in-a-lifetime vakanties gaat bieden aan oneindig veel gezinnen.”

Norwegian Prima is het meest gevraagde schip dat NCL ooit heeft gelanceerd, wat mede te danken is aan de service, het doordachte ontwerp, de routes en een verheven gastervaring. Aan boord ontsnappen reizigers gemakkelijk naar Ocean Boulevard, waar de infinity pools en de glazen bruggen op Oceanwalk zorgen voor een adembenemend uitzicht op de oceaan en de bestemming. Daarnaast genieten gasten van een internationale keuken bij Indulge, NCL’s eerste openlucht markthal, of relaxen zij in The Concourse, een outdoor beeldentuin gemaakt door de beroemde kunstenaars David Harber en Alexander Krivosheiw.

The Haven by Norwegian, het vernieuwde luxueuze suitecomplex met 107 staterooms verspreid over acht dekken is uitgerust met een infinity pool die uitkijkt over het kielzog van het schip en een nieuwe buitenspa inclusief sauna en een koude kamer met glazen wanden. Onlangs onthulde NCL het culinaire en drankaanbod op Norwegian Prima en Viva. Hiertoe behoren onder andere de eerste duurzaam georiënteerde lounge van NCL, The Metropolitan en het mediterrane visrestaurant Palomar. Dit weekend zoomen we op parezcruisecommunications.com verder in op de Norwegian Prima tijdens een interview met Kevin Bubolz, Managing Director Europe.

Spotify

Om de indrukwekkende samenwerking met Katy Perry en de andere entertainment headliners te vieren die straks te zien zijn op Norwegian Prima, heeft NCL een feestelijke Spotify playlist samengesteld.

Katy Perry heeft al zo’n 50 miljard streams vergaard naast een wereldwijde verkoop van meer dan 48 miljoen albums en 135 miljoen tracks. Ze heeft een indrukwekkend aantal van meer dan 40 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify en meer dan 20 miljoen volgers op het platform. Naast een van de bestverkopende muzikale artiesten aller tijden is Perry ook een actief voorstander van vele goede doelen en is ze benoemd tot Unicef Goodwill Ambassadeur. Katy is ook een voorvechter voor LGBTQ+ gelijkheid.

© foto Norwegian Cruise Line

Klik hier voor meer nieuws