Avonturier, bergbeklimmer en poolreiziger Alison Levine wordt meter Seabourn Venture

Wereldwijde avonturier, bergbeklimmer en poolreiziger Alison Levine wordt de meter van Seabourn Venture, het eerste van twee expeditieschepen van de luxerederij. Levine zal aan boord zijn en in de schijnwerpers staan ​​voor de traditionele naamgeving en doop van het schip, dat in juli 2022 zijn eerste gasten ontvangt.

“Met haar buitengewone geschiedenis van reizen en avontuur, bekendheid met de meest opvallende bestemmingen en haar diepe wortels in de expeditiewereld, is Alison de perfecte keuze om Seabourn Venture erop uit te sturen om de meest afgelegen uithoeken van de wereld te verkennen,” zegt Josh Leibowitz, voorzitter van Seabourn. “We zijn verheugd dat Alison de mantel van meter van ons eerste expeditieschip op zich neemt en we zijn er zeker van dat ze haar rol zal omarmen met dezelfde passie die ze in alles wat ze doet inbrengt.”

“Ik ben echt vereerd en buitengewoon opgewonden dat ik ben gevraagd om meter van Seabourn Venture te worden en deel uit te maken van het nieuwe hoofdstuk van de rederij in expeditiecruises”, zegt Levine. “Ik vind het geweldig om een ​​bedrijf te vertegenwoordigen dat belichaamt waar het ware avontuur en de expeditiegeest om draait.”

Levine is een idyllische keuze als doopmeter van de Seabourn Venture, gebouwd om overal ter wereld avontuur en natuurlijke wonderen te ontdekken. Ze is geboren in Phoenix en diende als teamcaptain van de eerste Amerikaanse Women’s Everest-expeditie in 2002. In 2010 voltooide ze haar bod op de Explorer’s Grand Slam, waaronder het beklimmen van de Seven Summits – de hoogste top op elk continent – en skiën naar de Noord- en Zuidpool.

Levine heeft in december 2019 op de Seabourn Sojourn ook haar ervaringen, inzichten en avonturenverhalen gedeeld met gasten via Seabourn Conversations, het populaire verrijkingsprogramma van de rederij. Dat gebeurde tijdens haar allereerste cruise, een reis waarvan ze nooit had gedacht dat ze die zou doen. Ze geeft toe dat ze intussen verslaafd is en kijkt uit naar meer reizen per schip in de toekomst.

© foto Seabourn

Klik hier voor meer nieuws