Celebrity Beyond tilt entertainment naar een hoger niveau

Celebrity Beyond, het derde schip van de Edge-klasse dat eind april in de vaart komt, pakt uit met nieuwe liveshows en interactief entertainment die even revolutionair en technologisch verbluffend zijn als het schip zelf. Celebrity Cruises werkt hiervoor samen met creatieve visionairs achter grote producties van Las Vegas en de West End tot de Olympische Spelen en ’s werelds grootste merken en artiesten.

“Met een schip dat de naam ‘Beyond’ draagt beloven we onze gasten om met elk aspect verder te gaan dan alles wat we eerder hebben gepresenteerd”, zegt Brian Abel, Senior Vice President Hotel Operations van Celebrity Cruises. “We hebben de toon gezet met zoveel ervaringsgerichte en fantasierijke aanbiedingen dat ik nog nooit zo enthousiast ben geweest om ons entertainmentprogramma aan te kondigen. Het was zo’n eer om samen te werken met enkele van de beste creatieve geesten voor liveshows om optredens en ervaringen van wereldklasse te ontwikkelen doorheen het hele schip.”

In The Theatre aan boord van Celebrity Beyond kunnen gasten genieten van drie nieuwe productieshows. ‘Arte’ dompelt het publiek onder in iconische kunstwerken in een baanbrekend meesterwerk dat opwindende dans, hoogvliegende acrobatiek en geestverruimende visuele effecten combineert. Met ‘Stage Door’ krijgen de passagiers een exclusieve backstage-pas naar het hart van de grootste West End-musicals. De meeslepende uitvoeringen worden begeleid door een volledig symfonieorkest dat werd opgenomen in het London Palladium, het meest iconische theater van het Verenigd Koninkrijk. ‘Elements’ is een reis door de vijf elementen – lucht, water, aarde, vuur en ether – met behulp van ultramoderne technologie, betoverende beelden, adembenemende acrobatische uitvoeringen en modieuze kostuums.

Rondom het podium bevindt zich een gebogen 4K LED-scherm van 33,5 meter, compleet met vijf bewegende panelen die openen en bewegen voor meeslepende visuele ervaringen en in- en uitgangen van de artiesten. De vloerprojectietechnologie sluit aan bij de inhoud op het scherm, waardoor een naadloze ervaring van visuele effecten van vloer tot plafond ontstaat.

Naast deze toneelproducties biedt Celebrity Beyond een uitgebreid scala aan vermakelijke opties doorheen het hele schip. The Club, de populairste uitgaansplek op het schip, introduceert een nieuwe conceptshow ‘The Jazz Joint at The Club’, geproduceerd door het team achter The Mayfair Supper Club in het Bellagio in Las Vegas. Daarnaast stelt The Club twee nieuwe muziekavonden voor. In ‘Rocked’ brengen vocalisten en orkestleden van The Theatre de meest iconische concertmomenten aller tijden op het podium. ‘Bring the Brass’ is een live eerbetoon aan de bands met koperblazers.

Eden, de drie dekken hoge ruimte aan de achterkant van het schip, presenteert multi-zintuiglijke ervaringen naargelang het moment van de dag. In de Grand Plaza, de centrale ontmoetingsplaats van het schip met haar spectaculaire kroonluchter, vinden energieke optredens van de theateracteurs plaats. Rooftop Garden, het speellandschap op het resortdek biedt de perfecte plek voor buitenfilms en dansen onder de sterrenhemel.

Celebrity Beyond vertrekt op 27 april aanstaande vanuit Southampton voor haar eerste 10-daagse cruise richting Barcelona. Tijdens de zomer biedt het vlaggenschip van de rederij een verscheidenheid aan mediterrane reizen aan, waaronder routes van negen nachten naar de Italiaanse rivièra en Frankrijk en vaarschema’s van tien nachten naar de Griekse eilanden. In oktober vertrekt Beyond naar de Caraïben.

© foto Celebrity Cruises

Klik hier voor meer nieuws