MSC Cruises wordt cruisepartner Formule 1

MSC Cruises wordt een Global Partner van de Formule 1. De twee werken samen om een aantal van MSC’s meest technologisch geavanceerde en nieuwste schepen tijdens geselecteerde Grand Prix-weekenden aan boord te brengen. Het partnerschip moet de wereldwijde zichtbaarheid van MSC Cruises vergroten. Door deze unieke samenwerking kan ’s werelds snelst groeiende cruiserederij gebruik maken van de wereldwijde fanbase van de Formule 1 om haar uitgebreide aanbod van vakanties op zee te demonstreren en de sensatie van de Formule 1 naar het wereldwijde publiek van MSC Cruises te brengen.

Stefano Domenicali, President & CEO van de Formule 1: “We zijn verheugd om MSC Cruises aan te kondigen als een nieuwe mondiale partner van de Formule 1. De samenwerking brengt twee echt wereldwijde merken samen. Het is een perfecte samenwerking  gericht op het leveren van de beste ervaring voor onze fans en klanten wereldwijd en het combineren van entertainment, luxe en service. We zijn allebei toegewijd aan duurzame oplossingen. Het inzicht en de expertise van MSC vormen een perfecte aanvulling op ons aanbod en zullen ons merk blijven versterken.”

Ook Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises ziet een sterke gedeelde ambitie. “We investeren allebei in onderzoek om de ontwikkeling van technologieën van de volgende generatie te versnellen – zowel maritiem als milieu in ons geval – en de toekomst van onze industrieën op een duurzame manier op te bouwen. We werken beide aan het continu verbeteren van de milieuprestaties met een duidelijke visie om een ​​blijvende erfenis op te bouwen voor toekomstige generaties. We kijken ernaar uit om onze relatie samen te ontwikkelen terwijl dit spannende seizoen zich ontvouwt.”

© foto MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws