Webinar over het leven aan boord van Oceania Cruises

Christine van Leeuwen presenteert op donderdag 24 maart om 9u30 een webinar voor reisprofessionelen over het leven aan boord van de schepen van Oceania Cruises. Tijdens deze presentatie gaat de business development manager Benelux dieper in op de vele voorzieningen die de schepen van de boetiekrederij te bieden hebben op een zeedag.

Een dag op zee is het ideale moment om kennis te maken met de sleutelwaarden van deze rederij die niet alleen een bestemmingsspecialist is, maar ook een toonaangevende culinaire cruisemaatschappij. De zes – en met de Vista straks zeven – kleinschalige schepen met een capaciteit van 700 tot 1.250 gasten hebben heel wat te bieden. Bovendien zijn veel voorzieningen inbegrepen in de prijs van de cruise. Zo hoeven de gasten niet bij te betalen voor roomservice, maar evenmin voor een diner in de specialiteitenrestaurants.

Daarbij komt nog dat de coronapandemie het reisgedrag van de vakantiegangers heeft aangepast. Meer mensen zoeken voor hun volgende reis een kleiner schip met een grotere ruimteratio per passagier waar ze extra in de watten worden gelegd. De Oceania-directie merkt ook dat de gasten het aantal reizen beperken, maar dan wel vaker opteren voor langere cruises die hen brengen naar unieke havens. De maatschappij speelt hierop in met haar wereldcruise en Grand Voyages van twee tot drie maanden.

Tijdens de presentatie neemt Oceania de deelnemers mee aan boord en presenteert een typische zeedag. Die begint met een uitgebreid ontbijt of een heerlijke kop koffie bereid door een barista en eindigt met een gastronomisch diner en een show in het theater. Overdag kunnen de gasten zalig niksen met een boek of een glas champagne bij het zwembad, maar ook een lezing bijwonen, deelnemen aan een kookles in het Culinary Centre, genieten van een wijndegustatie of zich heerlijk laten verwennen in het wellnesscentrum.

Ontdek alle voorzieningen van de Oceania-schepen tijdens de Nederlandstalige webinar. Vooraf inschrijven is verplicht. Klik hier om je te registreren.

© foto Oceania Cruises

Klik hier voor meer nieuws