Sneller inschepen bij Holland America Line

Holland America Line verbetert de preboarding-ervaring voor de gasten en maakt het inschepen gemakkelijker door het gebruik van mBark-gezichtsherkenning en het VeriFLY-vaccinverificatieprogramma in alle Amerikaanse, Canadese en Europese thuishavens. mBark is een mobiel systeem waarmee gasten in minder dan 10 seconden kunnen inchecken voor hun cruise, terwijl het VeriFLY-programma voor Covid-19-inloggegevens een oplossing biedt voor het bewijs van vaccinatie en testresultaten.

Met mBark-gezichtsherkenning kunnen gasten die hun foto en alle benodigde pre-travel-informatie op de website van Holland America Line laden voordat ze aan boord gaan, het touchless-systeem gebruiken. Na een snelle gezichtsscan kunnen ze het incheckproces in ongeveer 10 seconden doorlopen, waardoor de inschepingstijd aanzienlijk wordt verkort. SKO Systems, gevestigd in Londen, ontwierp en implementeerde mBark voor Holland America Line.

VeriFLY geeft gasten de mogelijkheid om de vereiste informatie naar de app te uploaden, inclusief bewijs van vaccinatie en testresultaten, zodat ze het screeningproces kunnen doorlopen voordat ze bij de terminal aankomen. Zodra de registratie is voltooid, hoeven gasten alleen de VeriFLY QR-code of ‘pas’ (digitaal of gedrukt) aan de incheckmedewerker te tonen. VeriFLY heeft een succesvolle staat van dienst bij tientallen luchtvaartmaatschappijen, cruisemaatschappijen, hotels en een verscheidenheid aan industrieën. De VeriFLY-app kan worden gedownload via Google Play en de Apple App Store.

VeriFLY is deze maand op de Rotterdam gelanceerd en wordt de volgende weken uitgerold naar andere schepen in de vloot. Naarmate meer schepen van de maatschappij hun cruises hervatten, worden ook zij met deze nieuwe systemen uitgerust. mBark wordt op termijn uitgebreid naar meer vaargebieden in de wereld. 

© foto Holland America Line

Klik hier voor meer nieuws