Volledige vloot P&O Cruises terug in de vaart

Met de eerste afvaart van de Arcadia na de coronapandemie is sinds dit weekend de volledige vloot van P&O Cruises terug in de vaart. “We varen weer en dit is zeker een reden voor een feestje. Zondag was een belangrijke mijlpaal omdat we alle zes de schepen weer in de vaart hebben en doen waar we goed in zijn”, zei P&O Cruises-president Paul Ludlow. “We zijn verheugd om de Arcadia terug te verwelkomen in de vloot. Dit schip is enorm populair bij onze trouwe cruisers en ik weet dat de kapitein en het team aan boord niet konden wachten om de fantastische routes te varen die we voor dit jaar hebben gepland.”

Volgens Ludlow hebben de Britannia en de Azura een zeer succesvol seizoen in de Caraïben achter de rug en zullen ze de zomer doorbrengen in de Middellandse Zee. De Iona heeft haar eerste wintermaanden doorgebracht op de Canarische Eilanden en in Noord-Europa en zal binnenkort naar de Noorse fjorden trekken voor een zomer van schilderachtige cruises en spannende avonturen.

“Het is duidelijk dat onze gasten gerustgesteld zijn door de stappen die we hebben genomen om hun gezondheid en welzijn te beschermen. Ze zijn verheugd weer aan boord te zijn en hun passie voor reizen opnieuw aan te wakkeren”, aldus Ludlow. “We hebben allemaal zo lang de simpele geneugten van geweldige restaurants, stranden en bezienswaardigheden gemist. Dit maakt de vakantiebeleving nu nog intenser.”

De Arvia voegt zich in december bij de vloot van P&O Cruises als het zevende schip. De eerste reis is gepland naar de Canarische Eilanden, gevolgd door een winterseizoen met vliegcruisevakanties in het Caraïbisch gebied vanuit Barbados. De Arvia zal net als haar zusterschip Iona worden aangedreven door vloeibaar aardgas en veel duurzame en milieuvriendelijke innovaties en technologie aan boord hebben.

© rendering P&O Cruises

Klik hier voor meer nieuws