Alle Regent-schepen varen weer uit

De volledige vloot van Regent Seven Seas Cruises is weer operationeel. Na een afwezigheid van twee jaar vaart de Seven Seas Voyager sinds het weekend terug in Europa. Tot eind mei verzorgt het vaartuig cruises in de Westelijke Middellandse Zee en de Canarische Eilanden. Begin juni positioneert Regent het schip in Noord-Europa waar het deze zomer de Britse eilanden, IJsland, de Baltische staten en Scandinavië bezoekt. Seven Seas Voyager kwam in 2003 in de vaart en werd in 2016 nog volledig gerenoveerd om het in lijn te brengen met de Seven Seas Explorer.

Regent Seven Seas hervatte na de coronapandemie in september 2021 haar afvaarten. Tegen het einde van vorig jaar ontvingen met de Seven Seas Splendor, Seven Seas Explorer en Seven Seas Mariner drie schepen opnieuw gasten. Begin deze maand kwam daar nog de Seven Seas Navigator bij die cruises aanbiedt in de Caraïben en Noord-Amerika.

In 2023 breidt de luxerederij haar aanbod verder uit met de Seven Seas Grandeur, een zusterschip van de Seven Seas Splendor en Seven Seas Explorer. Seven Seas Grandeur begint haar inaugurele seizoen in november 2023 met 17 reizen in het Caraïbisch gebied en de Middellandse Zee, plus twee trans-Atlantische overtochten, die alle variëren van 7 tot 16 nachten.

© foto Regent Seven Seas Cruises

Klik hier voor meer nieuws