MSC Cruises lanceert exclusieve shows in Carousel Lounge

MSC Cruises lanceert zeven nieuwe shows die exclusief zijn gemaakt voor de Meraviglia-klasse-schepen. Die worden gecreëerd door Carousel Productions at Sea, het nieuwe productiemerk van MSC Cruises. De voorstellingen combineren acrobatiek, dans en muziek om een ​​multi-zintuiglijke entertainmentervaring te creëren met licht, geluid en oogverblindende acrobatische optredens in een intieme ultramoderne locatie: The Carousel Lounge.

In een mededeling zegt de rederij dat elke show van 40 minuten is gemaakt om “de grenzen van de verbeelding te verleggen, met een vakkundig samengestelde cast van artiesten, met de hand geselecteerd van over de hele wereld vanwege hun unieke prestatievaardigheden en getraind volgens de hoge normen die worden vereist van MSC Cruises en Carousel Productions at Sea”.

The Carousel Lounge aan boord van de schepen van de Meraviglia-klasse is een glamoureuze en ultramoderne locatie die gasten dichter bij een spectaculaire weergave van acrobatische flair en artistieke finesse brengt. Geavanceerde geluids- en lichtapparatuur combineren menselijke vaardigheden met een groot aantal speciale effecten. De lounge werd ontwikkeld in samenwerking met Cirque du Soleil. Toen het entertainmentbedrijf tijdens de coronapandemie de boeken neerlegde, moest MSC Cruises naar een alternatief zoeken voor deze 1.000 m² grote lounge voor 400 gasten.

Steve Leatham, Head of Entertainment, MSC Cruises: “Ons ervaren entertainmentteam werkt onvermoeibaar om onze gasten hightech en spectaculair entertainment te bieden en ervaringen te creëren die ze nooit zullen vergeten. De Carousel Lounge is een van onze meest intieme en technologisch geavanceerde locaties aan boord van onze schepen en we wilden zeven werkelijk originele shows aanbieden die het publiek meenemen langs unieke verhaalroutes en denkbeeldige universums”.

AJEDREZ op MSC Virtuosa is geïnspireerd door het schaakspel. Dit opera-rockspektakel introduceert twee tegengestelde koninginnen die verliefd worden op dezelfde koning en elkaar uitdagen om zijn hart te winnen. In ARKYMEA op MSC Virtuosa vindt een wetenschapper een verborgen wereld waar de wildste ideeën en de meest ambitieuze dromen werkelijkheid worden. STRINGS op MSC Grandiosa is een hoogvliegend circusavontuur van een eenzame speelgoedmaker en zijn mooie muze. SWEET, beschikbaar op MSC Bellissima en MSC Grandiosa, neemt gasten van alle leeftijden mee naar een echt snoepland. MYüT op MSC Bellissima is een emotionele reis door magische werelden vol personages, acrobaten en dansers.

Vanaf mei 2022 presenteert ook MSC Meraviglia twee nieuwe shows. HOUSE OF HOUDINI is een viering van enkele van de meest fantasierijke en wonderbaarlijke illusies en magie van Harry Houdini. ROCK CIRCUS combineert een getalenteerd team van acrobaten, circusacts, zangers, dansers en muzikanten met de beste rock-soundtrack.

De shows kunnen van tevoren worden geboekt voor 10 euro of aan boord voor 15 euro per persoon. De prijs omvat tevens een alcoholische of alcoholvrije cocktail als aanvulling op het showthema.

© foto MSC Cruises – Ivan Sarfatti

Klik hier voor meer nieuws