Meer solohutten en nieuwe excursieseries bij Oceania Cruises

Oceania Cruises richt een reeks hutten in voor individuele reizigers aan boord van haar schepen van de R-klasse. Regatta, Insignia, Nautica en Sirena krijgen elk 14 Solo Oceanview Staterooms. Die debuteren op 25 september 2022 aan boord van de Regatta, op 26 september op de Nautica en op 1 oktober op de Insignia en Sirena. “Met de toevoeging van deze 56 passagiershutten, plus de passagiershutten die eerder dit jaar uitverkocht waren op Vista, zijn we vastbesloten om meer te bieden aan individuele reizigers,” zegt de maatschappij.

Met hun rustgevende tinten, luxemeubels, decoratie-accenten en kunstwerken moeten deze kajuiten het perfecte toevluchtsoord voor de individuele reiziger worden. De hutten zijn centraal gelegen op dek 6 en vormen een uitnodigend thuis weg van huis, terwijl de gast ‘s werelds meest fascinerende bestemmingen verkent. Alle hutten worden uitgerust met een Tranquility Bed, minibar, gezellige zithoek en veel opbergruimte.

Nieuwe excursieseries

In navolging van zusterrederij Regent Seven Seas Cruises pakt ook Oceania Cruises uit met twee nieuwe series aan excursies: Go Green en Beyond Blueprints. Die moeten nieuwsgierige reizigers nog meer mogelijkheden bieden voor ontdekking, verkenning en persoonlijke connecties met de bezochte bestemmingen.

Met meer dan 150 Go Green-tours om uit te kiezen over de hele wereld, worden gasten uitgenodigd om in contact te komen met bewoners en bedrijven om te leren hoe zij werken aan het behoud van hun omgeving. De rondleidingen, waarvan vele een educatief element hebben, omvatten onder meer een bezoek aan een duurzame wijngaard in het Spaanse Almeria, de fascinerende aspecten van hydrocultuur in de regenwouden van St. Kitts, een ontdekking van de wereld van milieubewuste kunst in Buenos Aires of het genieten van een emissievrije rum in ‘s werelds enige koolstofvrije distilleerderij in het Britse Dartmouth. De Go Green-tours omvatten een breed scala aan bestemmingen in Afrika, Alaska, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, het Caraïbisch gebied, de Middellandse Zee, het Midden-Oosten, Noord-Europa en Zuid-Amerika.

De Beyond Blueprints-tours bieden een zeldzame en diepgaande blik achter de schermen bij enkele van ‘s werelds meest iconische architecturale monumenten, zoals de Koninklijke Bibliotheek en het Blue Planet Aquarium in Kopenhagen, het Equinor-kantoorgebouw en het Munchmuseet in Oslo en La Villa Méditerranée en het MUCEM in Marseille. De rederij presenteert dit zomerseizoen tien Beyond Blueprints-tours in Europa en is van plan om later dit jaar tours naar andere wereldwijde bestemmingen te onthullen. Alle excursies omvatten speciale, weinig bekende verhalen en informatie van inzichtelijke gidsen over de inspiratie, redenering en genialiteit die deze wonderen tot leven hebben gebracht. Andere Beyond Blueprints-tours die worden gelanceerd, richten zich op locaties in Barcelona, Belfast, Glasgow, La Coruna, Lissabon en Sète.

© foto’s Oceania Cruises

Klik hier voor meer nieuws