Cruise Connection verdeelt voortaan ook Silversea Cruises

Cruise Connection is vanaf heden preferred agent voor Silversea Cruises. De cruisespecialist breidt zijn portefeuille op die manier uit tot zes merken. Het bedrijf uit Kontich is al sinds jaren de international representative voor Royal Caribbean International, Celebrity Cruises en Azamara. Daarnaast treedt Cruise Connection op als general sales agent voor Riviera River Cruises en als preferred agent voor Swan Hellenic.

Peter Mathieu, CEO van Cruise Connection noemt Silversea Cruises een mooie aanvulling op het aanbod van zijn bedrijf. “Het is een logische evolutie dat wij als IR voor Royal Caribbean International en Celebrity Cruises elke rederij van de Royal Caribbean Group vertegenwoordigen. Ik denk dat de cruisewereld zodanig geëvolueerd is dat de klanten bewust zijn van de enorme variatie in het aanbod. Ik kan mij perfect inbeelden dat een multigeneratiegroep een vakantie beleeft met Royal Caribbean International, een koppel met Celebrity Cruises reist en de ouders of grootouders zich extra laten verwennen met een bijzondere reisroute of een expeditiecruise met Silversea Cruises. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om Silversea Cruises te kunnen aanbieden aan onze partners en klanten.”

Bovendien evolueert het reispatroon naarmate de reizigers het cruiseproduct meer weten te waarderen en zijn ze bereid meer geld te spenderen aan hun vakantie. Dat gegeven merkt Cruise Connection ook op bij haar klanten. Die ruilen op termijn een balkon- of conciergehut voor een suite. Met het toevoegen van Silversea Cruises aan haar palet, biedt de onderneming voortaan eveneens een ultra-luxe product aan.

Viki Vermeulen, General Manager Cruise Connection: “Ik heb vorig jaar meegevaren met de Silver Moon. Silversea is een prachtig product en een meerwaarde voor onze portefeuille. De rederij biedt bovendien een zeer complete all-in formule aan met excursies, limousine-service naar de luchthaven, retourvluchten en transfers tussen de luchthaven en de inscheephaven. Voor de gasten zorgt dit totaalconcept voor een unieke, ontspannen ervaring.”

Silversea Cruises behoort sinds 2018 tot de Royal Caribbean Group. De rederij wordt erkend als een innovator in de ultra-luxe cruise-industrie en stelt gasten uitgebreide voorzieningen voor aan boord van haar intieme vaartuigen met alleen suites: Silver Shadow, Silver Whisper, Silver Spirit, Silver Muse, Silver Moon en Silver Dawn die op 1 april in de vaart kwam. De schepen zijn ontworpen om een sfeer van gezelligheid en ongedwongen elegantie te bieden. Met de toevoeging van de expeditieschepen Silver Origin, Silver Wind, Silver Explorer en Silver Cloud, omvatten de routes van Silversea alle zeven continenten.

Silversea kijkt ook uit naar de lancering van twee nieuwe ultra-luxe Nova-klasse schepen. Silver Nova, het eerste schip in deze revolutionaire reeks ontvangt in de zomer van 2023 haar eerste gasten. Ze wordt het eerste hybride cruiseschip in het luxesegment dat vrij is van lokale emissies in de haven door het gebruik van batterijen en brandstofcellen. De hoofdbrandstof wordt vloeibaar aardgas (LNG).

Voor meer inlichtingen en boekingen voor Silversea Cruises neem je contact op met Cruise Connection op 03/226.43.03 (trade) en 03/880.80.80 (consumenten) of mail naar info@cruiseconnection.be

© foto Silversea Cruises

Klik hier voor meer nieuws