CroisiEurope herstart safaricruises in Zuid-Afrika

Naar aanleiding van de toegenomen vraag heeft CroisiEurope beslist vanaf deze maand haar safaricruises in zuidelijk Afrika te hervatten. De acht nachten durende safaricruises, die perfect zijn voor liefhebbers van dieren in het wild en de natuur, bezoeken Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en Zimbabwe. Ze omvatten een vierdaagse exclusieve cruise op Lake Kariba, een vierdaags verblijf in een luxe vijfsterrenlodge in Namibië en land- en watersafari’s in de nationale parken Chobe en Matusadona.

De cruise vindt plaats op de RV African Dream of de RV Zimbabwean Dream die plaats bieden aan slechts 16 gasten in acht suites die zijn gedecoreerd in rustgevende crème- en grijstinten met kamerhoge ramen om optimaal te genieten van het prachtige uitzicht. Gasten proeven tijdens het dineren een verscheidenheid aan vers bereide gerechten zoals brasem en tilapia uit het Karibameer. De stijlvolle, panoramische lounge en bar bieden de perfecte plek voor de opvarenden om te ontspannen en bij te praten over de activiteiten van de dag, terwijl ze nippen van een inbegrepen drankje bij een fantastisch uitzicht vanuit de kamerhoge ramen. Gasten kunnen ook genieten van een uitzicht op het landschap en de dieren in het wild vanaf het 360-graden zonnedek dat is voorzien van een ontspannend bubbelbad.

De cruise wordt aangevuld met een vierdaags verblijf in een lodge aan de oevers van de Zambezi, bestaande uit acht luxe individuele hutten met slaapkamer, een loungeruimte en een grote badkamer met douche en bad, plus een terras met een privézwembad. Ook inbegrepen in de reis zijn overnachtingen in Johannesburg en Victoria Falls, evenals een lunchcruise op de Zambezi-rivier. CroisiEurope biedt deze afvaart aan tussen april en december 2022. De cruiseprijzen omvatten de vierdaagse cruise en het vierdaags verblijf in de lodge met alle maaltijden en dranken, overnachtingen in Johannesburg en Victoria Falls, de lunchcruise op de Zambezi, binnenlandse vlucht tussen Johannesburg en Kasane, excursies en enkele fooien.

© foto CroisiEurope

Klik hier voor meer nieuws