CroisiEurope geeft details Family Club-zomerprogramma vrij

Europa’s grootste riviercruise-operator, CroisiEurope, heeft details vrijgegeven over haar zomer Family Club-programma met gratis plaatsen voor kinderen en kindvriendelijke excursies op de Douro, Guadalquivir, Rijn en kortingen voor de Cycladen-archipel.

Het zomerprogramma Family Club is beschikbaar op rondreizen van vijf en zeven nachten vanuit Porto met een bezoek aan Regua, Pinhao, Vega de Terron, Barca D’Alva, Senhora Da Ribeira en Ferradosa. Kindvriendelijke excursies omvatten een rondrit door Porto met de tram plus een bezoek aan het Tramway Museum en een duik in het zwembad in Salamanca. De cruise van vijf nachten vertrekt op 8, 13 en 22 juli en 6 en 17 augustus. Zevennachtencruises zijn gepland op 4, 8, 11, 16, 18 en 27 juli en 10 en 22 augustus.

Vanuit Sevilla is het familieprogramma beschikbaar op de zevennachtencruises met bezoek aan Córdoba, Cádiz, El Puerto de Santa Maria, Isla Minima en Granada. Kindvriendelijke excursies omvatten bezoeken aan het Sevilla Aquarium en het Isla Magica Theme Park. De cruise vindt plaats op de MS La Belle de Cadix met vertrek op 7, 14, 21 en 28 juli en 4, 11, 18 en 25 augustus.

Vanuit Straatsburg stelt CroisiEurope gezinscruises van vijf nachten voor met bezoek aan Rüdesheim, Koblenz, Mainz en het Zwarte Woud. Kinderen genieten van een boottocht door Straatsburg bij nacht, een rondleiding door de lokale wijngaarden met een toeristentrein, bezoeken aan Siegfried’s Mechanisch Muziekkabinetmuseum in Rüdesheim, het Gutenbergmuseum in Mainz en een boomtopwandeling in het Zwarte Woud. Deze reis vertrekt op 4 en 13 juli en 5 en 17 augustus.

Liever op volle zee? Dan kunnen families in Athene inschepen voor een weekcruise richting de eilanden Delos, Mykonos, Kos, Rhodos, Santorini en Paros. Kindvriendelijke excursies omvatten bezoeken aan het kasteel van Kos gebouwd door de Ridders van Sint-Jan en aan de fijne zandstranden van Mykonos, Rhodos en Paros met hun turquoise wateren. De rederij biedt dit programma aan op 10, 17 en 24 juli en 7, 14 en 21 augustus.

Het Family Club-programma van CroisiEurope biedt gratis plaatsen voor kinderen tot 16 jaar op de Douro-, Guadalquivir- en Rijncruises. De aanbieding voor gratis kinderplaatsen is exclusief excursies en is beperkt tot twee kinderen per betalende volwassene. Op de cruise op de Cycladen krijgen kinderen tot 16 jaar 30 procent korting op de prijs van de cruise, exclusief excursies. Ook dit aanbod is beperkt tot twee kinderen per betalende volwassene.

© foto CroisiEurope – Stephane Pfleger

Klik hier voor meer nieuws