Wellnessreis met goop en Gwyneth Paltrow op Celebrity Beyond

Celebrity Cruises en het lifestylemerk goop organiseren op 24 september vanuit Barcelona een negendaagse wellnessreis aan boord van Celebrity Beyond. Tijdens ‘goop at Sea’ vinden een reeks transformerende ervaringen en sessies onder leiding van goop’s wellness-beoefenaars en een optreden van goop-oprichter en CEO, Gwyneth Paltrow zelf plaats. De cruise past in een verdere uitbreiding van het partnership.

Celebrity en goop startten hun samenwerking begin 2020. Filmactrice en goop-CEO Gwyneth Paltrow werd vorig jaar aangesteld als Celebrity’s Well-Being Advisor. Paltrow en haar team zullen ook een innovatief wellness-aanbod voor de schepen van Celebrity samenstellen. Dat omvat onder meer on-demand wellnesslessen op tv’s in de passagiershut, een aangepaste detox-smoothie en fitnesstools voor gasten van de AquaClass-passagiershutten en een uitgebreide wellness-ervaring op een hoger niveau. Op haar vlaggenschip Celebrity Beyond stelt de rederij voor het eerst Aqua Sky Suites voor met kamerhoge oceaanzichten, privéveranda’s, luxe beddengoed en andere wellnessvoorzieningen. Kiki Koroshetz, VP of Content van goop, blijft haar rol in Celebrity’s Women in Wellness-programma voortzetten. Dat brengt de expertise van enkele van de meest gerespecteerde vrouwelijke leiders in de wellness-industrie samen om een ​​uniek wellness-programma op zee uit te werken.

“Geen enkele bestemming is meer verjongend dan de open zee en Celebrity Beyond is ontworpen door een dreamteam van hedendaagse, inspirerende iconen om gasten eindeloze mogelijkheden te bieden om zich los te koppelen van de wereld, terwijl ze tegelijkertijd opnieuw contact maken met de wereld om hen heen”, aldus Michael Scheiner, Chief Marketing Officer van Celebrity Cruises. “goop is de perfecte partner voor ons om mee samen te werken om deze therapeutische essentie van de oceaan op een echt relevante en zinvolle manier vast te leggen voor onze doelgroep.”

“Reizen kan zo’n betekenisvol onderdeel zijn van welzijn en een nieuwsgierige benadering van het leven”, zegt Kiki Koroshetz, VP of content van goop. “Onze samenwerking met Celebrity Cruises is gericht op het snijvlak van verkenning en welzijn. We hebben het geluk gehad om letterlijk een aantal briljante experts en leraren aan boord te hebben en dit nieuwe avontuur wordt een unieke belevenis.”

Tickets voor ‘goop at Sea’ zijn vandaag te koop voor 750 USD voor gasten die suite-accommodaties boeken in The Retreat op Celebrity Beyond’s afvaart van 24 september 2022 langs de Italiaanse en Franse rivièra. Bezoek www.celebritycruises.com/goop voor meer informatie. De plaatsen zijn beperkt.

© foto Celebrity Cruises

Klik hier voor meer nieuws