MSC Cruises opent verkoop World Cruise 2024

MSC Cruises heeft de verkoop geopend voor de MSC World Cruise 2024. MSC Poesia vertrekt op 5 januari 2024 en zal in 121 dagen 52 onvergetelijke bestemmingen in 31 landen bezoeken. Vaar van het Middellandse Zeegebied via het Suezkanaal naar de Rode Zee, Afrika, Zuid-Amerika, de Caraïben, de VS & Canada om daarna terug te keren richting Europa via Groenland en IJsland. De gloednieuwe route omvat voor het eerst een verkenning van het Braziliaanse Amazonegebied.

Na aan boord te gaan voor een spectaculaire reis van 121 dagen in de havens van Civitavecchia (Rome), Genua, Marseille of Barcelona (respectievelijk op 4, 5, 6 of 7 januari 2024)) vertrekken gasten richting hun eerste bestemmingen en volgen ze bijna vier maanden lang een onvergetelijke route de wereld rond.

De cruise begint met enkele van de hoogtepunten in de Middellandse Zee, een overnachting in Haifa (Israël) en een dagbezoek aan Caïro via Port Said/Alexandrië. Vervolgens gaan de gasten het Suezkanaal door naar de Rode Zee en bezienswaardigheden als Luxor en Petra. Na een overnachting in Jeddah (Saoedi-Arabië) vaart het schip zuidwaarts naar Zanzibar, de Seychellen en Mauritius om vervolgens het Afrikaanse vasteland te bezoeken tijdens een rondreis door Zuid-Afrika met transits in Durban, Port Elizabeth en een overnachting in Kaapstad.

Daarna steekt de MSC Poesia de Zuidelijke Atlantische Oceaan over naar Zuid-Amerika voor een verkenning van het Braziliaanse Amazonegebied waar het schip de rivier opvaart tot in Manaus in het hart van het Amazoneregenwoud. Andere haltes in Brazilië zijn Salvador de Bahia, Belém en Rio de Janeiro met overnachting. De Poesia vervolgt haar weg naar de Caraïben met Saint Lucia, Barbados, Martinique, de Dominicaanse Republiek en de Bahama’s inclusief Ocean Cay, het particuliere eiland van MSC Cruises. Via Miami en New York klimt het cruiseschip noordwaarts naar Nova Scotia en Quebec en steekt tot slot de oceaan opnieuw over. Op weg naar huis liggen nog adembenemende bestemmingen te wachten met een aantal van de mooiste steden van Noord-Europa en ook Groenland en IJsland.

15 excursies en een Dine & Drink-pakket zijn inbegrepen bij elke reservering alsook 30 procent korting op alle wasservices. Extra excursies en pakketten kunnen zowel op voorhand als tijdens de cruise worden geboekt. MSC Voyagers Club-leden krijgen een korting van 5+5 procent als ze voor 4 mei 2022 boeken, plus driedubbele lidmaatschapspunten die meteen op de rekening worden bijgeschreven. Dat betekent dat leden van alle extra privileges kunnen genieten.

Klik hier voor meer informatie over de World Cruise 2024 en hier voor de World Cruise 2023

© foto MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws