Oceania Cruises start met fly & cruise-pakketten

Oceania Cruises biedt vanaf deze maand fly & cruise-pakketten vanuit verschillende Europese luchthavens, waaronder Amsterdam en Brussel. Om de reisagent en de klant te ontzorgen, biedt Oceania Cruises het volledige pakket van luchthaven tot haven van vertrek, inclusief transfers en cruise. In geval van onvoorziene omstandigheden neemt Oceania Cruises de verantwoordelijkheid op. De boetiekrederij stelt pakketten voor met KLM/Air France, Emirates, Etihad, Qatar Airlines, Singapore Airlines en de airlines die vallen onder de Lufthansa-groep.

Met de ingebruikneming van de Nautica zijn sinds deze maand de zes schepen van Oceania Cruises terug in de vaart. Business Development Manager Benelux Christine van Leeuwen: “Wij zijn heel blij dat we weer kunnen varen. We hebben wel wat aanpassingen moeten doen voor onze vaarschema’s naar de Baltische Staten en de Zwarte Zee. Er zijn voor het zomerseizoen nieuwe routes waarbij we in Noord-Europa Sint-Petersburg hebben vervangen door Stockholm met een overnight. De Zwarte Zee hebben we vervangen door bestemmingen in Turkije, Griekenland en de oostelijke Middellandse Zee.”

Daarnaast blijft de veiligheid aan boord nog steeds belangrijk. Oceania eist dat iedereen volledig gevaccineerd is met de laatste vaccinatie niet langer dan 270 dagen geleden. De boosterprik wordt geadviseerd, maar is niet verplicht. Ook gasten met een Covid-herstelcertificaat zijn welkom aan boord, mits volledig gevaccineerd. De rederij volgt de protocollen die de landen opleggen waar de schepen afmeren. “Alle klanten krijgen 130 dagen voor vertrek uitgebreide uitleg over het protocol. Alle informatie over vaccinaties en veiligheid is eveneens te vinden op de website onder oceaniacruises.com/health.”

Christine van Leeuwen maakte deze opmerkingen naar aanleiding van een webinar over het Oceania-programma voor 2024 waarop we dit weekend dieper ingaan.

© foto Oceania Cruises

Klik hier voor meer nieuws