Silversea kondigt Antarctica-seizoen vanuit Chili aan

Silversea Cruises, de wereldleider in ultraluxe en expeditiecruises, heeft de reizen van gasten naar Antarctica verbeterd met een comfortabelere en gemakkelijkere verbinding. Gasten op de drie ijsklasse-expeditieschepen Silver Cloud, Silver Wind en Silver Explorer zullen tijdens het seizoen 2022-2023 in- en ontschepen in Puerto Williams. Vanuit Chili genieten ze van handige vluchttijden, persoonlijke service tijdens een exclusieve chartervlucht en snellere transfers naar het schip.

 “Ik wil de Chileense autoriteiten en lokale belanghebbenden bedanken die ons in staat hebben gesteld om de meest comfortabele en gemakkelijke route naar Antarctica voor internationale reizigers te ontsluiten”, zegt Roberto Martinoli, President en CEO van Silversea. “Als enige cruisemaatschappij die momenteel Antarctica-expedities aanbiedt vanuit Puerto Williams zijn we enorm trots op deze prestatie, die representatief is voor onze toewijding om werkelijk unieke ervaringen te bieden op deze iconische bestemming.”

“Dergelijke innovaties weerspiegelen Silversea’s leiderschap op het gebied van bestemmingen in Antarctica”, zegt Conrad Combrink, Senior Vice President of Expeditions, Turnaround Operations en Destination Management van Silversea. “Puerto Williams is een prachtige toegangspoort tot de natuurlijke schatten van Antarctica. Als enige bedrijf dat momenteel een privéchartervlucht uitvoert tussen Santiago en Puerto Williams, kan Silversea gasten nu een hoger serviceniveau en een meer naadloze verbinding bieden terwijl ze in stijl naar Antarctica reizen. We hebben jaren gewerkt aan deze innovatie. Het is een ongelooflijk trots moment om onze gasten te zien vertrekken vanuit Puerto Williams op drie van onze ultraluxe schepen.”

All-inclusive reizen

Als onderdeel van het meest uitgebreide all-inclusive aanbod op Antarctica, genieten de reizigers voor het seizoen 2022-2023 van een overnachting in een vijfsterrenhotel in Santiago, met een welkomstdiner en ontbijt, een comfortabele transfer naar de luchthaven van Santiago de volgende dag met een vlucht die vertrekt vanaf een privé luchthaventerminal en een exclusieve chartervlucht naar Puerto Williams, volledig begeleid door een vertegenwoordiger van Silversea. Gasten profiteren op die manier van een verbeterde, persoonlijke vluchtervaring, inclusief extra beenruimte, meer bagagevrijdom en een regionaal geïnspireerde gastronomische lunch. Ook een snellere transfer naar het schip in Puerto Williams en bij ontscheping van het schip een directe transfer naar de luchthaven en een chartervlucht naar Santiago voor de verdere reis zijn in het pakket inbegrepen.

Vanuit Puerto Williams zullen Silver Cloud en Silver Wind op geselecteerde reizen ook Kaap Hoorn in het zuiden van Chili kunnen aanlopen. Dit zal reizigers toelaten op een van de zuidelijkste punten van het continent te ontschepen.

Op het programma voor volgende winter staan een reeks van 10-daagse verkenningen van het Antarctisch Schiereiland en de South Shetland Islands, evenals kortere afvaarten aan boord van Silver Explorer vanaf King George Island als onderdeel van Silversea’s Antarctica Bridge fly/cruise-programma, de snelste, meest directe route naar Antarctica. Langere reizen omvatten het Antarctisch schiereiland, South Shetland Islands, Falkland Islands, Elephant Island en South Georgia. Bovendien zal een ‘Deep Antarctica’-route 20 dagen besteden aan het volgen van een route voorbij de Antarctische cirkel, in een poging de 69 graden zuiderbreedte te bereiken.

Elk butler-serviced schip beschikt over gespecialiseerde expeditie-experts die meeslepende excursies leiden. Deze ervaren en getalenteerde professionals bieden informatieve lezingen, discussies en samenvattingen aan boord alsook Zodiac- en kajaktochten en natuurwandelingen die allemaal in de prijs zijn inbegrepen.

Vind meer details over Silversea’s all-inclusive Antarctica cruises op

https://www.silversea.com/destinations/antarctica-cruise.html

© foto Silversea Cruises

Klik hier voor meer nieuws