Norwegian Prima introduceert nieuw spa- en fitness-aanbod

Norwegian Cruise Line heeft details gedeeld over het nieuw spa- en fitness-aanbod aan boord van de Norwegian Prima en Norwegian Viva. De eerste twee van de zes schepen binnen deze geavanceerde klasse zullen de eerste houtskoolsauna van de cruise-industrie op zee bevatten. NCL heeft verschillende favorieten van gasten opgenomen, evenals geheel nieuwe spa-concepten in de nieuwe Mandara Spa en fitnesslocaties waaronder thermische ervaringen, hot-stone ligstoelen en een – voor NCL nieuwe – twee verdiepingen tellende indoor spa-waterval.

“Het debuut van onze Prima klasse heeft alles te maken met het verbeteren van de gastervaring voor alle contactpunten die voor een perfecte vakantie op zee zorgen. Van eten en drinken, entertainment, recreatieve activiteiten en nu spa en fitness,” aldus Harry Sommer, president en CEO van Norwegian Cruise Line. “Onze nieuwste gezondheids- en wellness-ervaringen zijn ontworpen om de zintuigen van onze gasten als nooit tevoren te prikkelen, door design en architectuur van wereldklasse te combineren met een uniek aanbod waarmee onze gasten echt kunnen ontspannen en ontsnappen.”

Houtskoolsauna

Als onderdeel van de innovatieve vakantie-ervaringen, zoals ‘s werelds eerste racebaan over drie verdiepingen op zee, zal NCL de eerste houtskoolsauna in de branche onthullen. Deze sauna is afgeleid van Japanse en Koreaanse wellnesspraktijken en gebruikt een stralingswarmtesysteem met een buitenste houtskoollaag om temperaturen tussen 30-50 graden Celsius te bereiken. Gasten kunnen ontspannen terwijl de sauna de bloedsomloop en het metabolisme stimuleert en tegelijkertijd gifstoffen uit het lichaam verwijdert. De sauna behandelt ook effectief spierstijfheid en spanning, inclusief verlichting van rugpijn, hoofdpijn en artritis door de diepe afgifte van bindweefsel en spieren te bevorderen.

De houtskoolsauna is slechts een van de acht thermale spa-ervaringen die beschikbaar zijn in de vernieuwde Mandara Spa. Gasten kunnen ook genieten van een zout- en stoombad, evenals gloednieuwe ervaringen waaronder een Ice Room, Experiential Showers, een Flotation Salt Pool en een infraroodsauna.

Nieuwe diensten

NCL introduceert daarnaast verschillende nieuwe diensten in de spa, waaronder twee bedden van de Gharieni Group. Het Welnamis-bed maakt gebruik van een computergestuurde akoestische en vibratietherapie die de hersenen traint om te ontspannen. Ondertussen biedt het bekroonde Wellmassage5d-bed een wellness-massage-ervaring voor het hele lichaam met behulp van acht speciaal voorgeprogrammeerde posities.

Andere nieuwe diensten zijn de Ocean Spa Wave Massage waarbij het met water gevulde kussen een therapeutische warmtewikkel van voedselrijke zeeplanten en zeealgen bevat die stress en spanning uit het lichaam bevrijden, de Musclease Aroma Spa Ocean Wrap met essentiële oliën van dennen en rozemarijn die gasten helpt de pijn van reuma, artritis, spierspasmen en vermoeidheid te verlichten, de Cellutox Aroma Spa Ocean Wrap voor gasten die het uiterlijk van cellulitis willen verbeteren en vochtretentie willen verminderen en de Zero Gravity Wellness Massage waarbij het lichaam een zwaartekrachtloos effect produceert in combinatie met een reeks geavanceerde massagetechnieken.

De spa beschikt ook over een ontspanningsruimte met 22 hot-stone ligstoelen en het Vitality- of Salt Floatation-zwembad waar gasten zich kunnen onderdompelen in de kalme geluiden van de twee verdiepingen tellende spa-waterval. Daarnaast kunnen reizigers een verblijf boeken in een van de 28 exclusieve spa-balkonhutten aan boord van Norwegian Prima en Norwegian Viva en krijgen ze premium toegang tot de vernieuwde Mandara Spa en de thermale spa-ervaringen.

@ renderings Norwegian Cruise Line

Klik hier voor meer nieuws