MSC Cruises vernieuwt getrouwheidsprogramma met extra voordelen

MSC Cruises vernieuwde haar MSC Voyagers Club-loyaliteitsprogramma met een reeks nieuwe en aantrekkelijke voordelen. Zo vervangt de maatschappij de Voyages Selection door Voyagers Exclusives met grotere incentives voor de leden, die voortaan allemaal automatisch profiteren van een korting van minimaal vijf procent voor elke geboekte cruise. Voorheen was Voyages Selection slechts beschikbaar voor een select aantal van de wereldwijde vaarschema’s van MSC Cruises. Bovendien geldt voortaan de regel dat hoe verder van tevoren de gasten boeken, hoe groter de voordelen.

Elke cruise die minimaal zes maanden voor vertrek wordt gereserveerd, levert nog eens vijf procent korting op. Voor alle cruises die geboekt zijn vanaf ten minste negen maanden voor de afvaart, ontvangen Silver-, Gold- en Diamond-leden de korting van vijf plus vijf procent, plus een boordtegoed van 50 euro per persoon. Alle leden die een vakantie met MSC Cruises 12 maanden voor vertrek boeken, ontvangen dubbele beloningspunten.

Achille Staiano, VP Global Sales MSC Cruises: “Het nieuwe Voyagers Exclusives-programma zal elk lid van ons loyaliteitsprogramma belonen voor elke boeking die het hele jaar door voor ons hele portfolio van schepen en routes wordt gemaakt. We weten dat onze Voyagers Club-leden altijd graag van het ene niveau naar het andere willen opklimmen en de dubbele punten die beschikbaar zijn voor boekingen die 12 maanden voor vertrek zijn gemaakt, zijn in alle opzichten een snelle weg naar succes. Al met al heeft Voyagers Exclusives voordelen voor iedereen die zich aanmeldt wanneer ze een vakantie op zee boeken bij MSC Cruises.”

In het vernieuwde programma blijft ook de MSC Status March van kracht. Leden van loyaliteitsprogramma’s van andere cruisemaatschappijen, hotels en touroperators kunnen ook overstappen naar de MSC Voyagers Club met de MSC Status Match die beschikbaar is via reisbureaus of online op de website van MSC Cruises.

Daarbovenop lanceert MSC Cruises een nieuwe Zomer 2022-promotie exclusief voor MSC Voyagers Club-leden. Leden die een cruise boeken vóór 30 juni met vertrek vóór 30 oktober 2022 ontvangen een boordtegoed van 50 euro per persoon en 700 extra punten bovenop de gebruikelijke 5 procent korting. De extra punten worden tevens voor vertrek bijgeschreven op het account van de gasten, waardoor ze sneller het volgende statusniveau bereiken en sneller van de voordelen kunnen genieten.

© foto MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws