Seabourn Quest debuteert vanuit Barcelona

Het zomerseizoen staat voor de deur en Seabourn is klaar om in stijl feest te vieren op Seabourn Quest. Het luxeschip kwam na een afwezigheid van twee jaar gisterenavond, dinsdag 10 mei, weer in dienst in Barcelona. Met de terugkeer van Seabourn Quest heeft Seabourn nu vier ultraluxe schepen in de vaart, waaronder Seabourn Ovation en Seabourn Encore in de Middellandse Zee en Seabourn Odyssey die haar zomerseizoen in Alaska begint. Seabourn Sojourn ontvangt op 6 juni aanstaande terug gasten in Athene.

“Onze teamleden van Seabourn Quest zijn verheugd om gasten weer aan boord te verwelkomen en kijken er erg naar uit om speciale ‘Seabourn Moments’ te leveren”, aldus Josh Leibowitz, President van Seabourn. “Het is nog niet te laat om een ​​zomervakantie te boeken en deze reizen stellen een fantastische ervaring voor terwijl het schip van de ene historische bestemming naar de andere vaart en onderweg veel te bieden heeft aan boord en aan de wal.”

Met slechts 450 gasten biedt Seabourn Quest een intieme, ultraluxe reiservaring terwijl ze naar exclusieve bestemmingen in Europa vaart. Het schip zal het eerste deel van het zomerseizoen in de Middellandse Zee doorbrengen met reizen vanuit Ravenna. Tot half juli bezoekt de Quest historische en pittoreske bestemmingen in de Adriatische en Ionische Zee op 7-, 10- en 11-daagse rondreizen.

Op 12 juli vaart Seabourn Quest van Ravenna naar Barcelona op de 10-daagse ‘Adriatic Gems & Italy’ en volgt daarna de kusten van Spanje en Portugal naar Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk op de 14-daagse ‘Jewels of Western Europe’. Bestemmingen onderweg zijn Valencia en Cartagena, Lissabon en Porto, Bordeaux en Douarnenez met een optionele rondleiding door het pittoreske Locronan, een bezoek aan Portsmouth en Londen als eindbestemming.

Op het einde van de zomer steekt de Seabourn Quest de Atlantische Oceaan over op de 24-daagse route van de Vikingen en bezoekt Schotland, IJsland en Groenland op weg naar Montreal. Daarna volgen drie 12-daagse cruises in Canada en langs de kust van New England wanneer de herfstbladeren op hun kleurrijke hoogtepunt zijn. Seabourn Quest vervolgt daarna haar weg richting Miami, Midden-Amerika, het Panamakanaal en Zuid-Amerika voordat het schip eind maart 2023 opnieuw de Atlantische Oceaan oversteekt richting Europa. In totaal heeft Seabourn Quest 47 routes, inclusief combinatiecruises, gepland tot eind oktober 2023.

© foto Seabourn

Klik hier voor meer nieuws