Turnster Simone Biles wordt meter Celebrity Beyond

De gymnaste Simone Biles, 19-voudig wereldkampioene en winnaar van zeven Olympische medailles wordt de meter van Celebrity Beyond. Dat heeft Celebrity Cruises bekend gemaakt. Het schip vaart deze zomer in de Middellandse Zee en wordt officieel gedoopt op 4 november in Fort Lauderdale bij de start van haar winterseizoen in de Caraïben.

Voor zijn baanbrekende schepen uit de Edge Series selecteert Celebrity even transformerende en moedige meters die barrières doorbreken en opkomen voor verandering in hun respectievelijke vakgebieden. Biles voegt zich bij de Nobelprijswinnaar voor de Vrede Malala Yousafzai en Reshma Saujani, oprichter van Girls Who Code en het Marshall Plan for Moms, die respectievelijk optraden als meter van Beyond’s zusterschepen Celebrity Edge en Celebrity Apex.

“Simone is echt de ‘greatest of all times’ binnen en buiten de sportschool. Ik ben nederig en opgewonden om haar te verwelkomen als meter van ons nieuwste schip Celebrity Beyond”, zegt Lisa Lutoff-Perlo, president en CEO van Celebrity Cruises. “Hoewel ik me heb verwonderd over haar capaciteiten en historische prestaties als turnster, is het Simone’s moed om zich uit te spreken en haar vermogen om anderen te helpen beter te worden in de sport en in het leven die de meeste indruk op me hebben gemaakt. Ze heeft de gelegenheid aangegrepen en overwon keer op keer uitdagingen. Ze is een inspiratiebron.”

“Ik heb veel goede herinneringen aan het cruisen met mijn ouders toen ik opgroeide. Ik ben dan ook meer dan opgewonden om als meter van Celebrity Beyond te dienen”, aldus Biles. “Ik voel me vereerd om lid te worden van zo’n vooraanstaande groep van baanbrekende vrouwen en waardeer de belangrijke boodschap die deze titel inhoudt om onze prestaties te erkennen en hopelijk de volgende generatie vrouwen te inspireren.”

Celebrity Beyond toont de ontwerptalenten van de meermaals bekroonde Britse ontwerper Kelly Hoppen, de gevierde Amerikaanse ontwerper Nate Berku, het in Parijs gevestigde ontwerpbureau Jouin Manku, de innovatie van de Britse architect Tom Wright en de culinaire gaven van de met een Michelin-ster bekroonde chef-kok en restaurateur Daniel Boulud. Het schip biedt ook ervaringen en producten van goop CEO en oprichter Gwyneth Paltrow die fungeert als de nieuwe welzijnsadviseur van het merk. Het schip stelt volgens de rederij een reis voor op het kruispunt van elegantie en benaderbaarheid, gevuld met wat belangrijk is voor de veeleisende reiziger van vandaag: een vooruitstrevend design, culinaire uitmuntendheid, ongeëvenaard welzijn en onvergelijkbare service.

Celebrity Beyond begon haar inaugurele seizoen op 27 april 2022 met een cruise van 10 nachten van Southampton naar Barcelona. Ze ​stelt deze zomer​ routes van negen en tien nachten voor in de Middellandse Zee. In november vaart Celebrity Beyond naar Fort Lauderdale voor de officiële naamgevingsceremonie en een winterseizoen met afvaarten van vijf tot negen nachten door de Caraïben.

© foto Celebrity Cruises

Klik hier voor meer nieuws