Margaritaville at Sea vaart dit weekend uit

NFL-speler Shaquem Griffin heeft in Palm Beach donderdagavond de Margaritaville at Sea Paradise gedoopt. Dat gebeurde in de aanloop tot de officiële lancering van het eerste Margaritaville-schip dat vanaf zaterdag cruises voorstelt tussen Palm Beach in Florida en Grand Bahama Island. Het programma omvat minicruises naar de Bahama’s die kunnen worden verlengd met een resortverblijf op Grand Bahama. Margaritaville werkt hiervoor samen met Viva Wyndham Fortuna Beach en het Grand Lucayan Resort.

Dooppeter Shaquem Griffin heeft naast een indrukwekkende voetbalcarrière ook een uitgebreide achtergrond in dienstverlening aan de gemeenschap. Hij werd geboren met een vruchtwaterbandsyndroom. Toen hij vier jaar was, moest zijn linkerhand worden geamputeerd. Hij is een ijverig pleitbezorger voor de fysiek gehandicapte gemeenschap waar hij kinderen met een geboorteafwijking ziet als een kleine natie die elkaar steunt in de strijd tegen zij die hen als onwaardig beschouwen.

Margaritavilla at Sea Paradise (ex Costa Classica/neoClassica en Grand Paradise) werd de voorbije weken in de Bahama’s grondig heringericht in de stijl van Jimmy Buffet’s hotel- en restaurantketen. Het vaartuig beschikt over tien dekken en 659 hutten met nautische details en kleuren beïnvloed door de zee, het strand en de lucht. Het voormalige vlaggenschip van Bahamas Paradise Cruise Line, beschikt over meerdere eet- en drinkgelegenheden, waaronder JWB Prime Steak & Seafood, Frank and Lola’s Pizzeria, Port of Indecision Buffet, LandShark Sports Bar en Margaritaville Coffee & Pastry Shop, evenals de Euphoria Lounge, Sunset Bar en bekende 5 o’Clock Somewhere Bar. Daarnaast biedt het schip recreatieve activiteiten en entertainment met het Par-A-Dice Casino, het Stars on the Water Theater, de St. Somewhere Spa, het Fins Up! Fitness Center, zwembaden en een winkel.

© foto Margaritaville at Sea

Klik hier voor meer nieuws