Zomer 2024 voor SeaDream II open voor boeking

SeaDream Yacht Club kondigt de opening aan van haar seizoen 2024 in de Middellandse Zee op de onlangs gerenoveerde megajachten SeaDream I en SeaDream II. Op vraag van de gasten starten de boekingen voor de SeaDream II vroeger dan voorheen.

Het mediterrane seizoen van SeaDream II begint op 4 mei 2024. Het yacht zal 12 landen aandoen op reizen van 6 tot 11 nachten. Nieuwe bestemmingen zijn onder meer Crotone en Taranto in Italië, Tanger in Marokko, Vlorë in Albanië, Krk in Kroatië en Tunis in Tunesië. Yachting Land Adventures bieden fascinerende mogelijkheden voor levensgenieters, geschiedenisliefhebbers en avonturiers. Daarnaast stelt SeaDream een meeslepende bestemmingservaring voor met overnachtingen in Amalfi, Sorrento, Positano, Monte Carlo, Hvar, Dubrovnik, Santorini, Asdod en Villefranche-sur-Mer.

Na het einde van het Caraïbische seizoen op 22 april 2024, zal SeaDream II de Atlantische Oceaan oversteken op een 12-daagse reis van Bridgetown in Barbados naar Malaga. “Trans-Atlantische overtochten zijn populair vanwege hun ontspannen tempo, waardoor er volop gelegenheid is om te verjongen in de Thai-gecertificeerde Spa van SeaDream, te genieten van de 5-sterrenkeuken en zorgvuldig samengestelde wijnkaart, geïnformeerd en geïnspireerd te worden door een reeks docenten en weg te dromen bij de eindeloze horizon vanaf de nieuwe Balinese droombedden en ligstoelen aan dek,” aldus de mededeling.

SeaDream Yacht Club levert aantrekkelijke bestemmingen in de Middellandse Zee. Het kleine formaat van SeaDream I en SeaDream II stelt 112 gasten in staat om intieme, buiten de gebaande paden gelegen havens en kleine steden te ontdekken.

© foto SeaDream

Klik hier voor meer nieuws