Thalassa Cruises en Holland America Line op Oostende voor Anker

Van 19 tot en met 22 mei vindt Oostende voor Anker plaats. De badstad verwelkomt dit jaar maar liefst 150 schepen voor het grootste maritieme feest van ons land. Bezoekers kunnen er onder meer tweemasters en driemasters, stoomschepen, platbodems en sloepen bewonderen. In samenwerking met Thalassa Cruises is ook Holland America Line aanwezig in Oostende.

In een mededeling zegt Thalassa Reizen dat ze als cruisespecialist uit Oostende uiteraard niet mag ontbreken op deze vierdaagse. “Net zoals op de vorige editie van Oostende voor Anker in 2019 (zie foto) komen we met een flinke blikvanger! In samenwerking met cruisemaatschappij Holland America Line zijn we aanwezig, niet met een schip maar wel met een echte suite op ware grootte, tot in de puntjes ingericht zoals op het cruiseschip zelf.”

Holland America Line bestaat dit jaar 149 jaar. Wat ooit begonnen is als een trans-Atlantische dienst met ocean liners is nu uitgegroeid tot een belangrijke wereldrederij met moderne schepen. Tijdens het lente- en zomerseizoen biedt de rederij heel wat cruises aan vanuit Rotterdam en Amsterdam naar bestemmingen zoals Noorwegen, IJsland, de Britse Eilanden en zelfs naar Groenland en Canada.

Wie tussen 19 en 22 mei de stand van Thalassa Reizen en Holland America Line bezoekt op Oostende voor Anker kan bovendien een cruise voor twee personen naar Noorwegen winnen met de Rotterdam, het nieuwste vlaggenschip van de rederij.

© foto Thalassa Cruises

Klik hier voor meer nieuws