Holland America Line verlengt flexibele annuleringsvoorwaarden

Holland America Line geeft consumenten het vertrouwen om reisplannen te maken voor de zomer en herfst met de verlenging van haar ‘Worry-Free Promise’ tot 31 december 2022 voor alle cruises geboekt vóór 30 september 2022. Met deze flexibele annuleringsvoorwaarden kunnen gasten om welke reden dan ook annuleren tot 30 dagen voor vertrek en een cruisetegoed of future cruise credit ontvangen.

Daarnaast heeft Holland America Line het COVID-19-beschermingsprogramma toegevoegd dat nog meer gemoedsrust biedt voor passagiers die mogelijks niet kunnen reizen vanwege een positieve Covid-test. Volgens het programma, dat ook van toepassing is op boekingen gerealiseerd vóór 30 september 2022, die vertrekken op of voor 31 december, komen gasten die niet kunnen reizen vanwege een positieve test of nieuwe reisbeperkingen van de overheid in aanmerking voor een Future Cruise Credit.

“Gasten vinden het geweldig om weer aan boord te zijn en nieuwe avonturen te beleven”, zegt Beth Bodensteiner, Chief Commercial Officer van Holland America Line. “We willen dat iedereen zich op zijn gemak voelt bij het boeken van een van onze cruiseaanbiedingen die nu beschikbaar zijn, wetende dat ze gedekt zijn als hun plannen veranderen.”

© foto Holland America Line

Klik hier voor meer nieuws