Futuristische Yacht Club op MSC World Europa

MSC Cruises heeft meer details vrijgegeven over de Yacht Club aan boord van de World Europa. Blikvangers van deze futuristisch uitgevoerde zone worden de gloednieuwe Owner’s Suites en de buitenruimte van 1.700 m² met een groot zonnedek dat twee verdiepingen beslaat. Het eerste schip van de baanbrekende World Class-serie komt in december in de vaart en spendeert zijn eerste winter in de Arabische Golf.

Het nieuwe schip introduceert een volledig nieuw cruiseplatform met toekomstbestendige maritieme en hospitality-technologieën aan boord, evenals een baanbrekend en ultramodern design. Een van de hoogtepunten is een verbeterde MSC Yacht Club. Het innovatieve ‘schip in het schip’-concept is een all-inclusive cruise-ervaring die bij de introductie in 2008 een nieuwe standaard zette voor cruisen door gasten privacy en exclusiviteit te bieden, maar ook de mogelijkheid om te genieten van alle faciliteiten die een groter schip kan bieden. Bij het ontwerpen van elk nieuw schip streeft MSC Cruises ernaar om deze ervaring te verrijken en te verbeteren. De MSC Yacht Club op de MSC World Europa zal dan ook een ongeëvenaard comfort bieden, met een grotere openbare ruimte, uitgebreide buitenruimtes, nieuwe stijlvolle suites en een futuristisch ontwerp.

Hoogtepunten

Tot de hoogtepunten van de MSC Yacht Club op de MSC World Europa behoren een totaal vernieuwd zonnedek, verdeeld over twee dekken. Op het benedendek kunnen gasten ontspannen met een glas champagne of met een hapje van de grill, terwijl het bovendek plaats biedt aan een privézwembad en bubbelbad waar ze kunnen genieten van de zon op comfortabele ligstoelen of in een van de stijlvolle cabana’s.

Nieuw zijn ook twee gloednieuwe, uiterst ruime Owner’s Suites. Deze luxueuze meerkamersuites hebben een totale oppervlakte van meer dan 150 m² verdeeld over de binnenruimtes en het privébalkon. Ze bestaan uit een tweepersoons slaapkamer met inloopkast en badkamer, compleet met een full-size luxueus bad. De aansluitende afzonderlijke woon-eetkamer baadt in het licht dankzij ramen van de vloer tot het plafond. Voor de ultieme VIP-ervaring stappen gasten op hun eigen ruime balkon met al fresco eethoek en bubbelbad.

Een andere luxe-optie zijn de duplex suites met dubbel balkon. Deze bieden een complete verdieping die gericht is op luxueuze ontspanning, met een eethoek, lounge en gastentoilet. Op de bovenverdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met eigen badkamer met ligbad. Deze suites hebben twee privézonnedekken. Het benedendek biedt een privébubbelbad, zit- en loungeruimte, terwijl het bovendek geschikt is om heerlijk te zonnebaden.

Gasten die in de MSC Yacht Club verblijven, hebben eveneens toegang tot exclusieve massageruimtes in de hypermoderne MSC Aurea Spa en kunnen onbeperkt gebruikmaken van de thermale zone om zich te laten verwennen.

De MSC Yacht Club-ervaring

Wie in de MSC Yacht Club verblijft, heeft met een keycard exclusief toegang tot de privélounge waar onbeperkt gratis drankjes en hapjes geserveerd worden. De kaart geeft ook toegang tot het gastronomische restaurant dat is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Op het à-la-cartemenu staan specialiteiten van de chef met een ruime keuze aan verfijnde gerechten, vergezeld door een uitgebreide wijnkaart.

Deze elegante ruimtes met een toekomstgericht ontwerp bieden een ononderbroken panoramisch uitzicht vanaf de voorzijde van het schip. En na het ontspannen met een glas champagne op de klanken van livemuziek, een traditionele afternoon tea of na een dag vol belevenissen aan wal, kunnen gasten zich terugtrekken in hun suite. Ze beschikken verder over een butler die snel de persoonlijke voorkeuren van elke gast leert kennen en een vriendelijke en onopvallende service verleent. Een conciërge staat klaar om aan alle wensen te voldoen, van het reserveren van een diner of spabezoek tot dagelijkse krantenbezorging.

Klik voor meer renderings van MSC World Europa.

© renderings MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws