Volledige Azamara-vloot vaart weer uit

Azamara kondigt aan dat haar volledige vloot van vier schepen officieel is teruggekeerd naar zee. De Destination Immersion-specialist verwelkomt gasten aan boord met landintensieve routes, meeslepende programma’s aan wal en meer overnachtingen in elke haven, zodat reizigers zich volledig kunnen onderdompelen in elke bestemming.

“Ik ben ons hardwerkende team en toegewijde bemanningsleden buitengewoon dankbaar voor al het ongelooflijke werk en de inspanningen die ons naar dit opwindende moment hebben gebracht”, zegt Carol Cabezas, president van Azamara. “Dankzij hen vaart onze vloot voor het eerst uit met vier schepen. Hierdoor hebben we nog meer mogelijkheden om onze gasten onder te dompelen in de kleinere havens en verborgen juweel-bestemmingen van de wereld.”

Azamara blijft haar toewijding aan Destination Immersion-ervaringen versterken. De onafhankelijke cruisemaatschappij bezoekt 362 unieke havens over de hele wereld met 392 overnachtingen op de bestemmingen, 862 late vertrekken en meer dan 3.000 excursies aan wal. Bijna 1.000 van deze uitstappen zijn gecreëerd sinds het begin van de pandemie. Restaurants aan boord, waaronder Discoveries en Windows Café, hebben elk menu opnieuw ontworpen met gerechten uit de World Cuisine Selection, waarbij de nadruk ligt op een verscheidenheid aan landen die door de Azamara-schepen worden bezocht. Gasten die op Azamara Onward varen, kunnen de nieuwe Atlas Bar ervaren. Deze exclusieve locatie serveert innovatieve ambachtelijke cocktails waaronder de Grand Bazaar, London Fog Martini en de Tuscany Delight.

Azamara’s nieuwste schip, Azamara Onward, vierde zijn lancering met naamgevingsceremonie en traditionele doop in Monte Carlo op 2 mei. Na de ceremonie begon Azamara Onward aan een 11-Night Maiden Voyage door de Middellandse Zee tussen Monte Carlo en Ravenna. Azamara Onward bevindt zich momenteel midden in een Greece Intensive Voyage. Azamara Journey keerde afgelopen donderdag terug in dienst met een 10-Night Greece Intensive Voyage. Azamara Pursuit en Azamara Quest bezochten dit weekend Monaco voor de Grand Prix op respectievelijk een  5-Night Grand Prix Weekend Voyage en een 9-Night Spring Med & Grand Prix Voyage.

De vier schepen van Azamara varen deze zomer door Europa. In het najaar vertrekken ze naar Azië, Australië, Zuid-Amerika en meer wereldwijde bestemmingen. Het volledige programma is te raadplegen op www.azamara.com

© foto Azamara

Klik hier voor meer nieuws