Emerald Azzurra gedoopt in Venetië

Emerald Cruises heeft in het weekend haar eerste luxeyacht gedoopt in Venetië. De plechtigheid vond plaats in aanwezigheid van Glen Moroney, oprichter en voorzitter van de Scenic Group, het moederbedrijf van Scenic Cruises en Emerald Cruises. Beide brands maakten naam met riviercruises en spreiden hun vleugels de jongste jaren uit naar de oceanen.

De Emerald Azzurra kwam eerder dit jaar in de vaart op de Rode Zee en vaart deze zomer in de Middellandse en Adriatische Zee. Het schip voor honderd passagiers verzorgt er vaarschema’s van 8 tot 25 nachten. In 2023 volgt het zusterschip Emerald Sakara. Ook dat schip zal tijdens de zomer in de Middellandse Zee varen. In de winter staan onder meer de Seychellen en het Midden-Oosten op het programma.

Emerald Azzurra en Emerald Sakara beschikken over 50 passagiershutten en suites. Meer dan 80 procent heeft een eigen balkon. De yachts zijn uitgerust met een verscheidenheid aan openbare ruimtes, waaronder diverse restaurants en lounges, een wellnesscentrum en een marinaplatform. Reisprofessionals uit onze regio die de voorbije weken de Azzurra bezochten waren alvast heel enthousiast over het schip dat alle comfort van een klassiek cruiseschip combineert met de intimiteit van een rivierschip. Door hun kleinschaligheid kunnen de yachts bovendien de kleinste havens aanlopen en op die manier unieke vaarroutes en bestemmingen aanbieden.

Bekijk foto’s van de Emerald Azzurra.

© foto Emerald Cruises

Klik hier voor meer nieuws