Vijftien MSC-schepen varen deze zomer en herfst in de Middellandse Zee

MSC Cruises kondigt aan dat in tegenstelling tot eerdere plannen ook de MSC Bellissima de volgende maanden in de Middellandse Zee zal varen. Dit betekent dat de rederij deze zomer en herfst een record van 15 schepen inzet in de oostelijke en westelijke Middellandse Zee. Volgens de maatschappij gebeurt dat om te voldoen aan de ‘overweldigende vraag van consumenten naar cruisevakanties’.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: “We zijn zeer verheugd te zien dat onze voortdurende investeringen in de ervaring aan boord – inclusief verbeterd dineren, meer entertainmentopties en extra personeel om in alle behoeften van onze gasten te voorzien, zelfs tijdens het drukke zomerseizoen – hun vruchten afwerpen ​​met hoge beoordelingen van terugkerende en nieuwe gasten. Dit bracht ons ertoe een extra schip in de Middellandse Zee te positioneren om onze gasten een nog grotere keuze aan schepen en routes aan te bieden.”

Vanaf 9 juli stelt MSC Bellissima afvaarten van 7 nachten voor vanuit Valencia en Tarragona (Barcelona) naar Genua, Livorno en Napels. De route is ontworpen met langere verblijven in de havens van Valencia, Tarragona en Genua zodat gasten zowel Madrid als Barcelona en Genua kunnen bezoeken. MSC Bellissima is een schip uit de Meraviglia-klasse dat in 2019 te water is gelaten. Het omvat onder meer een 80 meter lange promenade met LED-hemelscherm, 12 eetgelegenheden en meer dan 20 bars en lounges, een MSC Yacht Club, een bekroond familieaanbod met activiteiten voor kinderen in samenwerking met de Lego Group en Chicco alsook exclusieve shows in The Carousel Lounge.

Grootste aanbod

Onorato: “MSC Cruises biedt de meeste inschepingshavens in de Middellandse Zee, zodat een of meer gemakkelijk bereikbaar zijn per trein, auto en per vlucht vanuit belangrijke hoofdsteden en andere steden van over de hele wereld. Dit gemak is buitengewoon goed ontvangen door onze gasten die vol vertrouwen voor een MSC Cruises-ervaring kiezen.”  

Cruisen in de westelijke Middellandse Zee kan deze zomer onder meer met de MSC Meraviglia vanuit Barcelona en Genua, MSC Opera vanuit Genua, Marseille en Barcelona, MSC Splendida vanuit Genua en Marseille, MSC Seaview vanuit Genua, Barcelona en Marseille, MSC Seaside vanuit Genua en Marseille, MSC Orchestra vanuit Genua en Marseille en MSC Bellissima vanuit Valencia en Tarragona.

Op de routes door de oostelijke Middellandse Zee vertrekken MSC Fantasia vanuit Triëst, MSC Musica vanuit Monfalcone, MSC Sinfonia en MSC Armonia vanuit Marghera (Venetië) en MSC Lirica vanuit Piraeus (Athene).

In Noord-Europa varen deze zomer de MSC Grandiosa en MSC Preziosa vanuit Kiel, MSC Magnifica vanuit Hamburg en MSC Virtuosa vanuit Southampton. Een aantal van deze schepen doorkruisen dit najaar de Middellandse Zee.

© foto MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws