Met Costa en de hogesnelheidstrein naar Marseille

Costa Cruises kondigt een nieuwe samenwerking aan met de Franse spoorwegen om gasten vanuit ons land makkelijk en snel naar de inscheephaven Marseille te vervoeren. Sporen met de TGV kan vanuit Brussel en Rijsel in zowel eerste als tweede klas met treinen die perfect aansluiten bij de inscheping aan boord van de Costa-schepen.

Treinen kunnen geboekt worden tot vier maanden voor de vertrekdatum. De boeking gebeurt via het callcenter van Costa Cruises. Zetels worden automatisch toegewezen. De rederij kan voorkeuren doorgeven, maar aanvragen voor specifieke stoelen zijn niet mogelijk. Het pakket omvat eveneens transfers tussen het treinstation en de haven.

Vertrekken vanuit Brussel-Zuid zijn mogelijk om 07u02 met aankomst om 12u23 in Marseille St. Charles. Voor de passagiers die met de Costa Smeralda varen, is er op zondag een trein om 6u37 die op hetzelfde uur aankomt in de Zuid-Franse haven. De terugreis start om 15u10 in Marseille met aankomst om 20u43 in Brussel of de TGV van 17u10 die om 22u43 arriveert in Brussel.

Vanuit Rijsel (Lille Flandres) kunnen reizigers voor de Costa Firenze en Costa Smeralda vertrekken om 6u45 en arriveren om 12u23 in Marseille St. Charles. Gasten die inschepen op de Costa Toscana kunnen gebruik maken van de TGV met vertrek om 7u25 in Lille Europe en komen om 12u23 aan in Marseille. Terugreizen kan met de hogesnelheidstreinen van 15u10 en 17u10 die respectievelijk om 19u56 en 21u59 aankomen in Lille Europe.

© foto Costa Cruises

Klik hier voor meer nieuws