Norwegian Cruise Line biedt wintercruises aan naar de Canarische Eilanden

Norwegian Cruise Line biedt volgende winter voor het eerst sinds 2017 opnieuw wintercruises aan in Europa. In de mededeling zegt de maatschappij dat ze haar gasten op die manier het hele jaar door meer keuzes en flexibiliteit wil bieden. De Norwegian Sun zal vanaf 21 november 2022 afvaarten van 10 tot 14 dagen voorstellen tussen de Canarische Eilanden, Spanje, Portugal en Marokko. Inschepen kan in Lissabon, Malaga en Santa Cruz de Tenerife. Daarnaast zal het schip havens aanlopen die totaal nieuw zijn voor de rederij zoals Puerto del Rosario (Fuerteventura) en San Sebastian de la Gomera in de Canarische Eilanden, de Spaanse enclave Cueta, Agadir in Marokko en Horta op de Azoren.

“De Canarische Eilanden zijn altijd een trekpleister geweest voor reizigers van over de hele wereld en nu nog meer wanneer ze op zoek zijn naar de broodnodige winterzon”, aldus Harry Sommer, President en CEO van Norwegian Cruise Line. “De nieuwe routes van de Norwegian Sun stellen een unieke combinatie voor van de Canarische Eilanden met havens in Portugal, het vasteland van Spanje en Marokko, en bieden onze gasten het hele jaar door een Europa-seizoen met negen schepen om dit jaar het meeste uit hun reis te halen.”

Naast enkele van de meest populaire havens in de regio – variërend van Agadir en Casablanca in Marokko tot Las Palmas en Arrecife in Spanje – bezoeken reizigers ook verborgen juweeltjes zoals Ceuta in Noord-Afrika en Cadiz in Spanje. De havenintensieve cruises omvatten niet meer dan twee zeedagen, gemiddeld twaalf uur op de bestemming en late avondvertrekken in Lissabon, Santa Cruz de Tenerife, Las Palmas en Casablanca. Verder zijn op sommige afvaarten ook overnachtingen gepland op idyllische locaties met een uitgebreid nachtleven waaronder Santa Cruz de Tenerife en Funchal.

De Norwegian Sun kwam in 2001 in de vaart en werd in 2018 nog volledig vernieuwd. Het schip biedt plaats aan bijna 2.000 gasten.

© foto Norwegian Cruise Line

Klik hier voor meer nieuws