MSC Cruises brengt de gala-avond terug

MSC Cruises voert de Gala Night terug in. Volgens de rederij moet deze avond  het hoogtepunt van de cruise worden. Ze nodigt gasten uit hun elegante outfits aan te trekken en te genieten van een verscheidenheid aan activiteiten. De gala-avond sluit aan bij de terugkeer van het volledige amusementsprogramma met overvloedige en gevarieerde animatie en evenementen waar gasten van ‘s ochtends tot ‘s avonds van kunnen genieten tijdens hun vakantie.

Na het nieuws over de terugkeer naar zee van de volledige vloot, kondigde MSC Cruises de herlancering van de populaire Gala Night aan. Op die manier hebben gasten het perfecte excuus om hun favoriete elegante outfit aan te trekken en zich bij officieren en bemanning aan te sluiten voor stijlvolle evenementen en activiteiten doorheen het hele schip. Van speciale eetervaringen en optredens tot fotomomenten en feesten, gasten van alle leeftijden kunnen genieten van de terugkeer van de meest extravagante nacht op een MSC-cruise.

Steve Leatham, Global Head of Entertainment, MSC Cruises: “Gala Night is altijd al een van de meest geanticipeerde evenementen van de MSC Cruises-ervaring geweest. We zijn verheugd de avond terug te brengen, samen met ons volledige entertainmentprogramma. Met een verscheidenheid aan feestelijke evenementen is Gala Night de ideale setting voor gasten van over de hele wereld om samen te komen, zich speciaal te voelen en te vieren – iets dat we de afgelopen twee jaar allemaal heel erg hebben gemist.”

De gala-avond bevat een volledig programma van feestelijke evenementen. Gasten kunnen zichzelf verwennen en zich voorbereiden op de elegante avond met speciale diensten in het spa-centrum. De winkels en boetieks aan boord organiseren een Sparkle with Swarovski Glamour-evenement met unieke sieraden. Nadat ze zich hebben verwend en aangekleed, zijn er tal van fotomomenten voor de gasten, inclusief de kans om een ​​professionele foto met de kapitein of op de Swarovski-trappen te laten maken. De avond zelf start met een welkomstcocktail en presentatie van de kapitein. Na de cocktail wordt een galadiner geserveerd in het hoofdrestaurant, zodat de gasten kunnen proosten op hun obers. Het diner omvat live-entertainment, een speciaal dessertaanbod en een bedanking door de kapitein aan het culinaire team. Gala Night wordt afgesloten met de beste productieshow van de cruise, livemuziek op verschillende locaties en activiteiten doorheen het schip.

Behalve Gala Night keren ook andere thema-avonden terug, waaronder de White Party, Sunshine Party, Retro Party en meer. “Met 16 uur entertainment per dag en meer dan 200 activiteiten om uit te kiezen tijdens een cruise, hebben gasten eindeloze mogelijkheden voor amusement”, aldus de rederij. De kinderclubs hebben hun openingstijden weer verruimd, zodat jonge gasten kunnen lunchen met de jeugd- of kidsteams en ouders de kinderen in de clubs kunnen achterlaten wanneer zij aan land gaan. Ook alle plezier in de zon is terug met een grotere capaciteit in de waterparken, zwembadspellen en sporttoernooien. Tot slot kondigt MSC Cruises de heropening van de disco’s en een volledig live-muziekprogramma aan.

© foto MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws