Regent Seven Seas 2025 World Cruise is reeds voor officiële boekingen uitverkocht

Voor het vierde achtereenvolgende jaar heeft Regent Seven Seas Cruises haar World Cruise in een recordtijd uitverkocht. De afvaart was volledig gereserveerd voordat deze op 15 juni 2022 officieel open ging voor boekingen. De wereldreis, met 150 nachten de langste in de geschiedenis van de cruisemaatschappij, startte bij een tarief van 77.209 euro per gast voor een Deluxe Veranda Suite en 224.059 euro per gast voor een Master Suite.

De 2025 World Cruise van Regent werd vooral gereserveerd door trouwe klanten, maar ook voor meer dan een derde door gasten die Regent voor het eerst zullen ervaren. Hoewel de vraag groot was in alle suitecategorieën, was de duurste accommodatie het eerst uitverkocht. “We hebben ongekende belangstelling voor deze afvaart ontvangen en dit fenomenale boekingsrecord toont opnieuw aan dat mensen, net als de wereld zelf, nu openstaan voor reizen en niet van plan zijn om af te wachten en kansen aan zich voorbij te laten gaan,” aldus Jason Montague, President en Chief Executive Officer van Regent Seven Seas Cruises. “Het is opmerkelijk dat luxereizigers zich blijven aanmelden, of op de wachtlijst willen blijven staan, voor het geval dat gasten hun reservering annuleren tussen nu en de afvaart over tweeënhalf jaar. Mensen willen gewoon zoveel mogelijk ontdekken.”

Regent’s 2025 World Cruise ‘Away in Wonder’ vertrekt op 7 januari 2025 van Miami naar San Francisco en ontdekt onderweg bestemmingen in Zuid-Amerika, de Stille Zuidzee, Australië & Nieuw-Zeeland, Azië en Alaska. Gasten zullen drie oceanen bevaren, in 97 havens aanmeren en 25 landen op vijf continenten bezoeken. Ze zullen in vijf maanden 36.295 nautische mijlen afleggen. Onderweg genieten de gasten van 395 inbegrepen excursies en 16 overnachtingen in de havens die een uitgebreide verkenning van fascinerende plaatsen mogelijk maken. Onder deze plekken vallen onder andere Rio de Janeiro, Bora Bora en Ho Chi Minh City.

​​Montague vervolgt: “We hebben geweldig nieuws voor de gasten die hun 2025 World Cruise-boeking helaas niet bevestigd kregen vanwege de grote vraag. We openen op 6 juli 2022 vroegtijdig de reserveringsaanvragen voor onze 2024-2025 Legendary Journeys Collection. Deze Grand Voyages bieden langere afvaarten van maximaal 83 nachten die de Arctische wateren, Azië, Australië en de Middellandse Zee zullen doorkruisen. Deze cruises gaan officieel op 20 juli in de verkoop.”

© foto Regent Seven Seas Cruises

Klik hier voor meer nieuws