AmaWaterways viert 20ste verjaardag

AmaWaterways gaf de aftrap voor de feestelijkheden rond haar 20-jarig jubileum. Dat gebeurde met een speciale webinar, geleid door de oprichters Rudi Schreiner en Kristin Karst, respectievelijk voorzitter en vicevoorzitter van de riviercruiserederij. Zij onderstreepten onder meer de integrale rol die reisagenten hebben gespeeld in het succes van het bedrijf sinds de start in 2002.

Op de bijeenkomst ging de maatschappij ook dieper in op de feestelijkheden voor het jubileum. Zo is er op 30 juni een virtuele ‘Sip & Sail’ voor reisagenten en gasten. Een aantal verrassende AmaWaterways-reizigers zullen hun herinneringen delen aan cruciale gebeurtenissen die de afgelopen twintig jaar hebben gevormd. Elke speciale gast deelt persoonlijke inzichten in hun ervaringen op het gebied van reizen en toerisme, waarbij hun favoriete riviercruisereizen worden benadrukt.

Schreiner en Karst zullen het glas heffen met AmaWaterways’ nieuwe op de Donau geïnspireerde jubileumcocktail – de AmaTwenty – op de spannende nieuwe avonturen die de cruisemaatschappij in petto heeft voor 2023 en daarna. Wie de AmaTwenty zelf wil bereiden om ervan te genieten tijdens de ‘Sip & Sail’ kan het recept vinden op de website van AmaWaterways.

De virtuele Sip & Sail vindt aanstaande donderdag 30 juni om 19 uur Belgische tijd plaats. Het event wordt uitgezonden op Facebook Live op Facebook.com/AmaWaterways en op YouTube.com/AmaWaterways. De rederij moedigt reisagenten aan om hun klanten uit te nodigen die met AmaWaterways hebben gevaren of plannen hebben om met de maatschappij de waterlopen te bevaren.

© foto AmaWaterways

 

Klik hier voor meer nieuws