Luxe-shopping op The Ritz-Carlton’s Evrima

The Ritz-Carlton Yacht Collection heeft voor de winkels aan boord van haar eerste schip Evrima een samenwerking afgesloten met de Luxury Division van Starboard Cruise Services, een onderdeel van LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton. In een mededeling zegt het bedrijf dat ze de winkelervaring aan boord opnieuw wil definiëren met een verzameling first-at-sea merken. Starboard Cruise Services spreekt van een mijlpaal voor zijn Luxury Division en een exclusief winkelconcept dat de ontspannen luxe van de yachting-levensstijl vertegenwoordigt en tegelijkertijd de essentie van de bestemmingen vastlegt.

Een van de opties aan boord is The Boutique, die is ontworpen om de kenmerkende service en luxe van The Ritz-Carlton Yacht Collection te belichamen. De winkel zal de beste internationale merken aanbieden zoals de klassieke zwem- en resortkleding van Onia en de ambachtelijke geuren van de in Grasse gevestigde parfumeur Fragonard. “Onze yacht-ervaring zet een nieuwe standaard voor luxe op zee en herdefinieert reizen voor gasten die de wereld op een ontspannen, casual elegante manier willen ontdekken”, zegt Douglas Prothero, CEO van The Ritz-Carlton Yacht Collection. “Met de ongeëvenaarde wereldwijde invloed van Starboard’s Luxury Division, kijken we ernaar uit om gasten een verhoogde winkelervaring op zee te bieden.”

Het winkelaanbod op de Evrima omvat exclusieve merkkleding, huishoudelijke artikelen en luxe reisbenodigdheden. Daarnaast worden luxe skincare- en beauty-favorieten aangeboden door 111SKIN. Bezoekers kunnen ook herinneringen ophalen aan hun reizen door de Middellandse Zee met unieke sieraden uit de Evrima Signature Collection, ontworpen en vervaardigd door 64 Facets. De vooraanstaande juwelier biedt stukken aan voorzien van de kenmerkende roosgeslepen diamanten.

Het Destination-aanbod brengt merken in de schijnwerpers met rijke verhalen en levendige kleuren, moeiteloos samengesteld en gestyled voor elk vakantiemoment. Gasten kunnen op de cruises in de Middellandse Zee populaire labels kopen, zoals het Italiaanse merk La DoubleJ, kleurrijke fijne sieraden van de in Athene gevestigde ontwerper Ileana Makri en lederen sandalen van K. Jacques Saint Tropez. Het aanbod zal het hele jaar door aangepast worden met koopwaar uit de bezochte havens. De Evrima komt op 30 augustus in Piraeus (Athene) in de vaart.

© foto The Ritz Carlton Yacht Collection

Klik hier voor meer nieuws