Grootste familie-aanbod op MSC World Europa

MSC Cruises onthult haar grootste en meest spannende familie-avontuur op de MSC World Europa die in december in de vaart komt. Het kindergedeelte zal meer dan 766 m² beslaan, verdeeld over zeven verschillende ruimtes. Het bekroond familieaanbod van de maatschappij wordt op het nieuwe vlaggenschip verder verrijkt met gloednieuwe activiteiten en faciliteiten, speciaal ontworpen voor kinderen van alle leeftijden.

“We hebben zwaar geïnvesteerd in het entertainmentaanbod voor onze jongere gasten en we weten dat ze de nieuwste technologie, trends en ervaringen waarderen. We hebben gewerkt aan het introduceren van innovaties in zowel het ontwerp van de faciliteiten als de ontwikkeling van het activiteitenprogramma. We hebben hiervoor geluisterd naar de feedback van meer dan 350.000 jongeren die door de jaren heen met ons hebben gereisd. MSC World Europa weerspiegelt deze opmerkingen en creëert ervaringen die technologie en sociale media combineren voor de kinderen die met ons varen”, zegt Matteo Mancini, Kids’ Entertainment Manager.

Met een oppervlakte van 766 m² heeft MSC World Europa het grootste, meest actievolle kindergedeelte in de vloot van MSC Cruises, met zeven verschillende ruimtes en activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen van 0 tot 17 jaar oud. De kleinsten tot 3 jaar kunnen terecht in de Baby Club in samenwerking met het babymerk en MSC-partner Chicco. Voor de jongere kinderen zijn er de Mini Club en Juniors Club (3 – 11 jaar). De oudere kinderen kunnen zich uitleven in de Young Club en Teen Club (12 – 17 jaar) inclusief het gloednieuwe Teens Lab, een met technologie gevulde, moderne kamer speciaal voor tieners.

Gloednieuwe activiteiten

Nieuw is onder meer de Lego Celebration Room ter gelegenheid van de 90ste verjaardag van het speelgoedmerk. Met de high-tech activitries worden games gecombineerd met high-tech functies om momenten van puur plezier te creëren. Binnen de Juniors, Young & Teens clubs hebben gasten toegang tot de nieuwste consoles, 7 VR-stations en meer dan 50 verschillende videogames. 3,2,1 Knock wordt een nooit eerder vertoonde spelshow voor het hele gezin en is geïnspireerd op de uitdagingen en kleuren van Aziatisch entertainment.

In Beat the Music is het hele gezin de ster van een interactieve en digitale spelshow gewijd aan muziek en geschikt voor alle leeftijden. Z Active is een gloednieuw sportprogramma voor kinderen en tieners met voetbal, basketbal, zorbball,  pickleball en hoverboards. De Drone Academy 2.O wordt een high-tech en energieke drone-estafetterace die ‘s nachts tot leven komt dankzij fluo-effecten, gloeiende drones en virtual reality.

Daarnaast zijn uiteraard de populaire favorieten terug op MSC World Europa. Cabin 12006-The Experience is een live-entertainmentervaring met zeven verschillende activiteiten, waaronder een familiespelshow en een castingsessie met optredens. MSC Dance Crew, ontwikkeld in samenwerking met Fremantle, het productiebedrijf achter de wereldwijd succesvolle tv-talentenshows, waaronder Idols, The X Factor en Got Talent-series, ziet teams van 10-17 jaar strijden om de titel van dansbemanning van het jaar. Daarnaast kunnen kinderen hun creativiteit uiten met de Lego Experience on Board en kunnen ze MSC Foundation Junior Ambassadeurs worden. Via deze stichting zet de MSC Group zich in om onze jonge gasten aan boord hulpmiddelen te bieden voor het begrijpen van projecten zoals milieu (behoud van de zee), educatie en gemeenschapsondersteuning. Het project wil van de deelnemers junior ambassadeurs van de stichting en stemmen van een nieuwe generatie maken om in een betere wereld te leven.

© foto’s MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws