SeaDream opent najaar 2024 in de Caraïben

SeaDream Yacht Club heeft de Caraïbische reizen in het vierde kwartaal van 2024 geopend. Met slechts 100 meter zijn de onlangs gerenoveerde luxejachten SeaDream I en SeaDream II ideaal voor eilandhoppen in het Caraïbisch gebied. Met op maat gemaakte ervaringen op 28 unieke eilanden, zijn hoogtepunten van het seizoen de gratis watersporten van SeaDream en de kenmerkende Champagne & Caviar Splash, een strandbarbecue compleet met kaviaar geserveerd in de branding.

Begin november 2024 begint SeaDream Yacht Club het Caraïbische seizoen met vertrekken vanuit Antigua, Barbados, San Juan, St. Martin en St. Thomas. Routes zijn ontworpen om het beste van het gebied te laten zien met culturele ervaringen en meeslepende excursies. SeaDream breidt haar populaire aanlopen op de Britse Maagdeneilanden en de Grenadines uit en voegt met Barbuda en Boqueron in Puerto Rico twee nieuwe havens aan haar programma toe.

Andreas Brynestad van SeaDream Yacht Club: “Het waren 12 gedenkwaardige maanden voor het bedrijf. We vierden ons 20-jarig jubileum en voltooiden de renovatie van de jachten voor een bedrag van  10 miljoen USD. Er is veel vraag naar boekingen voor 2024 omdat het verlangen naar intieme, zeer gepersonaliseerde reizen blijft groeien.”

Enkele van de Caraïbische vaarschema’s voor het najaar van 2024 zijn The Glorious Grenadines, een rondreis vanuit Bridgetown, Barbados van 23 tot 30 november met bezoek aan St. Lucia, St. Vincent, Bequia (met overnachting), Tobago Cays, Mayreau en Grenada en de Maagdeneilanden en onontdekt Puerto Rico  van 23 tot 30 november van St. Thomas naar San Juan met aanlopen Tortola, Norman Island, Jost Van Dijk, St. Barths, St. Croix, Boqueron en La Parguera op Puerto Rico. Op een Ontdekking van de Benedenwindse Eilanden, van Antigua naar St. Thomas tussen 14 en 21 december bezoekt het jacht Barbuda ,Nevis, St. Kitts, Anguilla, St. Barths (overnachting) en Virgin Gorda. Caribbean Celebration II, een St. Thomas-rondreis van 21 tot 28 december heeft transits in St. John, St. Croix, Nevis, St. Kitts, St. Barths (overnachting) en Jost Van Dijk.

De maximaal 112 gasten van SeaDream zullen de Caraïben verkennen in privéjacht-stijl. Gedenkwaardige ervaringen zijn onder meer overdag zonnebaden en ‘s nachts sterren kijken vanaf de Balinese Dream Beds op het bovendek, buiten ontbijten, lunchen en dineren met vrij uitzicht en verjongen in SeaDream’s Spa, de enige Thai-gecertificeerde wellness op zee.

© foto SeaDream Yacht Club

Klik hier voor meer nieuws